Το γραμματοκιβώτιο της Letterbox

Πίσω από μια πρωτοπόρα ιδέα κρύβονται πάντα πολλά μυαλά που εργάστηκαν πυρετωδώς ώστε όλες οι απαιτήσεις του κοινού να μοιάζουν αυτονόητες. Στην εταιρεία μας οι ιδέες έρχονται πάντοτε πρώτες, ύστερα από πολλή μελέτη κι οργανωμένο συντονισμό. Δεν υπάρχει τίποτα που να αφήνεται στην τύχη κι αυτό οφείλουμε να το επωμιστούμε ως αδιαμφισβήτητη επιτυχία. Τα γραμματοκιβώτια είναι το καλύτερο κομμάτι της εργασίας μας.

Οι διανομείς μας, πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα και από πολυκατοικία σε πολυκατοικία ώστε να μοιράσουν τα φυλλάδια με τέτοιο τρόπο που να είναι εμφανή στον ιδιοκτήτη από την πρώτη όψη τους. Έτσι όπως τοποθετούνται, αφήνουν ακάλυπτο το πάνω μέρος που περιέχει όλες τις πληροφορίες και προσελκύουν με ευκολία τους ενδιαφερόμενους που τείνουν να πάρουν το διαφημιστικό φυλλάδιο που βρίσκεται στο γραμματοκιβώτιο τους από καθαρή περιέργεια για το τι θα επακολουθήσει. Ο επόπτης που ακολουθεί και νουθετεί τους διανομείς είναι πάντοτε εκεί ώστε να μπορεί να ελέγχει ανά πάσα ώρα και στιγμή, την αποτελεσματικότητα της τοποθέτησης από τους εργαζόμενους αφενός αλλά και της αυτόματης παραλαβής από τους εν δυνάμει πελάτες αφετέρου.

Όλες αυτές οι λεπτομέρειες φαντάζουν ιδιαιτέρως σχολαστικές αλλά είναι άκρως αποτελεσματικές όταν κάνουμε λόγο για διαφήμιση. Ο χώρος είναι άκρως ανταγωνιστικός και μοιάζουν όλα να είναι τόσο καλά διαμορφωμένα γιατί έχουν δουλευτεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής. Τίποτα δεν είναι το ίδιο με το πέρασμα των ετών κι αυτό που μοιάζει παλιομοδίτικο δεν είναι καθώς κάνουμε λόγο για μια νέα εποχή προώθησης προϊόντων και μάρκετινγκ που στοχεύουν στο καλύτερο και στο πιο δημιουργικό από τη μια πλευρά αλλά χωρίς περιττά έξοδα και ψευδείς πληροφορίες από την άλλη. Ο πελάτης προωθεί και παρουσιάζει την αλήθεια του, την οποία τον βοηθούμε να δημιουργήσει, να παρουσιάσει, να δώσει στο κοινό με εύκολο κι αληθινό τρόπο. Από την άλλη πλευρά η εποχή είναι σκληρή και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, επομένως η δουλειά πρέπει να είναι συνεχής και διαρκής ώστε να μην χαλαρώνει ποτέ ούτε ο επαγγελματίας αλλά ούτε και το κοινό.

Σε μια εποχή που όλα βρίσκονται σε πληθώρα τίποτα δεν είναι ανέφικτο να μη συμβεί και όλα είναι πιθανά. Οφείλουμε να είμαστε μερικά βήματα μπροστά από την εποχή μας κι αυτό είναι αδιαμφισβήτητο στα πλαίσια των ποικίλων συνεργασιών. Η αμφίδρομη εμπιστοσύνη έτσι κι αλλιώς είναι αυτή που δίνει το σκήπτρο της επιτυχίας στους επαγγελματίες και τους τοποθετεί στο ψηλότερο βάθρο....η εμπιστοσύνη για τη δουλειά σου σε κάποιους που τη νιώθουν και δική τους.

Πηγή πληροφοριών Εντυποδιανομές Letterbox.gr