Δημογραφικό, η κυριότερη απειλή για ένα κράτος

Του Γιώργου Βαρακλή

Το Δημογραφικό είναι η κυριότερη απειλή για ένα Κράτος , μεγαλύτερη από την οικονομική κρίση ακόμη και από εμπόλεμη κατάσταση, συντελεί στον αφανισμό ολόκληρου Έθνους .

Για να διατηρηθεί Δημογραφικά ένα Κράτος χρειάζεται ένας ορισμένος αριθμός γεννήσεων ανά οικογένεια ( κατά μέσον όρο ) που ανέρχεται σε 2,3 παιδιά. Όταν αυτός ο αριθμός μειώνεται το Κράτος «γερνάει» , όταν ο αριθμός γεννήσεων μειωθεί στα 1,9 παιδιά αρχίζουν τα δύσκολα και κάτω από 1,7 παιδιά ανά οικογένεια τότε η αναπλήρωση του πληθυσμού γίνεται ανέφικτη με όλες τις συνέπειες για το Κράτος ή το Έθνος , ένα Κράτος γερόντων δίχως ελπίδα , δίχως προοπτικές , συντηρώντας το με επιδόματα πείνας και περιμένοντας τον αφανισμό του.

Ο μέσος όρος γεννήσεων ανά οικογένεια στην Ελλάδα είναι μόλις 1,3 παιδιά , στην τελευταία απογραφή , παιδιά έως 18 ετών είναι μόλις 800 χιλιάδες αντι των 2 εκατομμυρίων και άνω ,ο μέσος όρος στην Ευρώπη είναι πάλι 1,3 παιδιά . η πολιτική που ασκεί η Ευρωπαϊκή Ένωση όπως και η Ελλάδα για το δημογραφικό πρόβλημα είναι, ο πληθυσμός να αναπληρωθεί με μετανάστες . το βιώνουμε τα τελευταία χρόνια έντονα.

Δυστυχώς οι πολιτικές που ασκήθηκαν και ασκούνται στην Ελλάδα από όλα τα Κόμματα τα τελευταία 40 χρόνια , έχουν συμβάλει ώστε η κατάληξη να είναι μια τραγωδία . Τραγωδία ,γιατί οι πολιτικές και οι πολιτικάντηδες μας έμαθαν να αδιαφορούμε για την ταυτότητά μας , την ιστορία μας , τον πολιτισμό μας , το παρελθόν μας , μας έμαθαν να αδιαφορούμε στον κίνδυνο να αφομοιωθούμε εμείς από τις άλλες εθνότητες που εισβάλουν λαθραία στην Χώρα μας , όλα αυτά συμβάλλουν σε γενοκτονία του Έθνους μας Γενοκτονία δεν γίνεται μόνο με τα όπλα εν καιρώ πολέμου , γενοκτονία γίνεται με λανθασμένες πολιτικές επί του δημογραφικού , όπως με την υπερφορολόγηση , κλείνοντας επιχειρήσεις και «πόρτες» σε νέους επαγγελματίες , με την ανεργία που αναγκάζονται να ξενιτεύονται τα παιδιά μας σε άλλα κράτη , με μισθούς πείνας και η αποφυγή του θεσμού της οικογένειας από τους νέους μας .

Εμείς παραμένουμε θεατές , καναπεδάτοι ,εκλιπαρώντας για ένα ευρώ αύξηση ή για μία θέση έστω και 5μηνη στο δημόσιο .Όλοι μας όμως συμβάλλουμε με τις πράξεις μας στην Γενοκτονία και είμαστε συνυπεύθυνοι στον αφανισμό της Πατρίδας μας , Είμαστε Ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα που συντελείται από Εμάς για Εμάς !!!