Ευχαριστήριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαρίεσσας

Με τη χάρη του Θεού πραγματοποιήθηκε επιτυχώς για δεύτερη χρονιά η εκδήλωση προς τιμή της Παναγίας, την  Κυριακή στο εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στη Χαρίεσσα, με θέμα " Θαύματα της Ζωοδόχου Πηγής Χαρίεσσας".

Το ενοριακό φιλόπτωχο ταμείο μετά του Προέδρου του, πατέρα Ιωάννη Βαλαβάνη ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης: την εκκλησιαστική επιτροπή,  τους ενορίτες, τους ευλαβείς προσκυνητές για τις προσφορές τους και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του. Καθώς και τον κ. Σωτήρη Όπα για την προσφορά των τραπεζοκαθισμάτων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι σεβαστοί πατέρες, π. Παλαμάς Κυριλλίδης, π. Κωνσταντίνος  Μεγαλίδης και ο π. Χρήστος Γκέσιος, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Αφού τελέστηκε η  Ιερά Παράκληση της Παναγίας  ακολούθησε το πρόγραμμα της εκδήλωσης με ομιλίες από τον π. Παλαμά ,τον π. Χρήστο και την κ. Μαρία Παπαθεοδώρου.

Μέσα σ’ ένα κλίμα ιδιαίτερης κατάνυξης και ψυχικής ανάτασης ακούστηκαν θαύματα της Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής από ανθρώπους που τα έζησαν  που συγκίνησαν ιδιαίτερα.

Βοήθειά μας η Παναγία και του χρόνου με υγεία.