Η τέως Διοικητική Διευθύντρια του Κέντρου "Τα Παιδιά της Άνοιξης" ευχαριστεί

"Mετά από δύο χρόνια στη Δομή «Τα Παιδιά της Άνοιξης» με καθήκοντα Διοικητικής Διευθύντριας έκλεισε ακόμα ένας σημαντικός επαγγελματικός κύκλος.

Περικλείει μεστές ενδιαφέρουσες εμπειρίες, δημιουργικές συνεργασίες, σημαντικές επιτυχίες και όμορφες συναισθηματικές στιγμές με  τα Παιδιά.

Είχα το προνόμιο να ηγηθώ, ικανών και αφοσιωμένων ανθρώπων στη δουλειά συναδέλφων, και να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική λειτουργία του Κέντρου. Παράλληλα, στοχεύσαμε και τελικά προσελκύσαμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ενδιαφέρον του κόσμου.

Συστρατευθήκαμε σε ένα όμορφο ταξίδι, κερδίσαμε πολλές μάχες, δημιουργήσαμε αξιοσημείωτο έργο και αξία για το Κέντρο.

Με την ολοκλήρωση της σύμβασης ήρθε η στιγμή της αποχώρησης μου, από το ΚΔΗΦ "ΤΑ παιδιά της Άνοιξης". Θα ήθελα να ευχαριστήσω:

Πρωτίστως τα παιδιά του Κέντρου που πέρα την καθαρά επαγγελματικής μας σχέσης υπήρχε σχέση αμοιβαίας αγάπης που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Και μοιραστήκαμε εμπειρίες και βιώματα πλημμυρισμένα μ αγάπη!

Θα ήταν παράλειψη να μην κάνω αναφορά στους υπέροχους γονείς που από την  πρώτη στιγμή με στήριξαν και μού έδειξαν αμέριστη εμπιστοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες τους.  

 Στο σημείο αυτό, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω  Όσα από τα μέλη του Δ. Σ. στήριξαν το έργο μου ( Τόσο του τωρινού όσο και του απερχόμενου).

Την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας αλλά και τους Δήμους Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας που ήταν κοντά μου κάθε φορά που τους χρειάστηκα.

Την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας, την Ι Μεραρχία Πεζικού, την Αστυνομική και Πυροσβεστική διεύθυνση, τους εθελοντές και τους πολίτες που συμμετείχαν αθρόα στις δράσεις μας.

Τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο γιατί συνέβαλαν τα μέγιστα στην προβολή όλων των εκδηλώσεων και δράσεων του Κέντρου. 

Σαν Διοικητική Διευθύντρια, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της υγείας και της ειδικής Αγωγής εκτιμώ ότι εκτέλεσα το έργο μου με απόλυτο επαγγελματισμό αλλά με  πολύ φροντίδα και αγάπη για τα Παιδιά. 

 Έχω εφαρμόσει αλλά και δρομολογήσει πολλά πράγματα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κέντρου, αλλά και την δημιουργία και χρηματοδότηση νέων δομών για καλύτερη εξυπηρέτηση των Παιδιών. 

Συνοπτικά σας θυμίζω τις δράσεις τα τελευταία δύο χρόνια:

>100 δράσεις  και >2000 ωφελούμενους

«Τα Παιδιά της Άνοιξης» δεν ήταν θεατές των δράσεων, πραγματοποιούσαν οι ίδιοι και συμμετείχαν σε όλα τα δρώμενα.

Δεν είναι μόνο ποσοτικό το ζήτημα. Oι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν ωφέλησαν τα παιδιά, απέκτησαν αξιοζήλευτη εξωστρέφεια  επεκτείνοντας δυναμικά τις δραστηριότητές τους, άλλαξαν την κουλτούρα της κοινωνίας  απέναντί τους, ευαισθητοποίησαν περισσότερο κόσμο, δημιούργησαν γέφυρες επικοινωνίας με νέους ανθρώπους, κέρδισαν φίλους σε τοπική κλίμακα αλλά και σε ευρύτερη.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας.

Κρατώ βαθειά μέσα, τις καλύτερες στιγμές μας και τη φιλία μας.

Η αποχώρησή μου από «Τα Παιδιά της Άνοιξης» είναι στενάχωρη προσωπικά. 

Γιατί δεν θα έχω πια το προνόμιο να συνεργάζομαι μαζί σας

και γιατί δεν κατόρθωσα να φθάσω τελικά, παρά το υπέροχο ταξίδι, στην Ιθάκη που ονειρεύτηκα να φτάσω μαζί τους!

Αυτό που έχει σημασία είναι η διαδρομή και το ταξίδι συνεχίζεται…".

Με εκτίμηση & Φιλικά Αισθήματα

Αικατερίνη Στογιάννη