Νέα των Παιδιών της Άνοιξης

christmas-tree-nature

Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας επισκέφτηκαν το Κέντρο "Τα Παιδιά της Άνοιξης" και χάρισαν δώρα αλλά και ευχές στους εκπαιδευόμενους.

O Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» ευχαριστεί θερμά την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την πρωτοβουλία αυτή και εύχεται χαρούμενες γιορτές!

paidia palaimaxoi

Αγώνας παλαιμάχων

Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στο γήπεδο Παλαιοχωρίου πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα και σκοπού για την ενίσχυση του Κέντρου "Τα Παιδιά της Άνοιξης" και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.
Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου "Τα Παιδιά της Άνοιξης" ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Λιανοβεργίου και τους Επίλεκτους Μακεδονίας για την όμορφη αυτή διοργάνωση.

Μαζί με τα παιδιά τον αγώνα παρακολούθησαν γονείς, προσωπικό και φίλοι του Κέντρου και του ποδοσφαίρου, δίνοντας παλμό με το χειροκρότημα τους, τόσο στους νέους ποδοσφαιριστές, όσο και στους βετεράνους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα παιδιά παρακολούθησαν με ενθουσιασμό την εκδήλωση, ενώ στο τέλος τους περίμεναν ευχάριστες εκπλήξεις!

Οι Χριστουγεννιάτικες εκθέσεις

O Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, σας ενημερώνουν ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις τους!

Το πρόγραμμα των εκθέσεων είναι :

19 – 23 Δεκεμβρίου 2014 στην πλατεία δημαρχείου στη Βέροια Ώρες λειτουργίας : 09:00 π.μ έως 21:00 μ.μ.

19 – 23 Δεκεμβρίου 2014 στo " Πνευματικό Κέντρο", στην Αλεξάνδρεια Ώρες λειτουργίας : 09:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ.

Τα παιδιά με μεράκι και φαντασία δημιούργησαν προϊόντα για όλους εσάς! Φέτος με πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση έφτιαξαν υπέροχες κατασκευές αλλά και γούρια για το νέο έτος!

Ευχαριστήριο

O Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά την ΑΛΜΕ Α.Ε. με έδρα την Κουλούρα Ημαθίας για τη δωρεά χορήγησης ειδών διατροφής.