Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων στην ΑΛΜΜΕ

almme ergazomenoi

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο το Σωματείο Εργαζομένων της τοπικής μεταποιητικής βιομηχανίας ΑΛ.Μ.ΜΕ. για τα παιδιά των εργαζομένων της.

Η γιορτή έγινε στον πολυχώρο bowling city club, λίγο έξω από την πόλη της Βέροιας. Εκεί, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν διάφορα παιχνίδια που τους προσέφεραν πολύ κέφι και γέλιο. Το χριστουγενιάτικο πνεύμα δεν άργησε να αγγίξει και τους γονείς, που έγιναν ένα με τα παιδιά τους σε κάθε λογής παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος των εργαζομένων της επιχείρησης, κ. Ιορδάνης Κυρατλίδης, εξέφρασε εκ μέρους του σωματείου χριστουγεννιάτικες ευχές και μοίρασε χρηματικά έπαθλα στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων και τους αριστούχους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Στη συνέχεια μοιράστηκαν από μέλη του σωματείου χριστουγεννιάτικα δώρα στα μικρότερα παιδιά των εργαζομένων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά με τους γονείς και τα παιδιά χαρούμενους να ανταλλάσσουν ευχές και να τραβούν αναμνηστικές φωτογραφίες.