Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας αποχαιρέτησε τους δικηγόρους που αποχώρησαν και καλωσόρισε τους νέους (φωτογραφίες, βίντεο)

Τον προστάτη του Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη τίμησε σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας. Στο πλαίσιο του εορτασμού, ο σύλλογος πραγματοποίησε αγιασμό στα γραφεία του και στη συνέχεια καλωσόρισε τους νέους δικηγόρους και αποχαιρέτησε τους δικηγόρους που αποχώρησαν από το επάγγελμα. 

Συγκεκριμένα ο Δικηγορικός Σύλλογος αποχαιρέτισε Αθανάσιο Ορταντζόγλου και τη Μαρία Ζιούζιου. Επίσης καλωσόρισε τους νέους δικηγόρους Φώτη Κόβα, Δημήτρη Μανωλίδη, Μαρία (Μιρέλα) Ορταντζόγλου, και Κωνσταντίνο Μπούθα (δείτε το παρακάτω βίντεο).

Εκ μέρους των νέων δικηγόρων ομιλία πραγματοποίησε ο Φώτης Κόβας, ενώ για τον Δικηγορικό Σύλλογο ο Γιώργος Χατζόγλου ανέπτυξε την ομιλία "ο Δικηγόρος – άνθρωπος" (στα παρακάτω βίντεο οι δυο ομιλίες)

Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Πρωτοδικών, ο κ. Στιβακτάκης, ο Μητροπολίτης, οι αντιδήμαρχοι Αλέκος Τσαχουρίδης και Συρμούλα Τζήμα Τόπη, ο πρώην Υπουργός Άγγελος Τόλκας, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος κ.α.

Ολόκληρη η εκδήλωση στο παρακάτω βίντεο

View this gallery on Flickr