Μετωπική σύγκρουση περαστικού με...αδέσποτα στην Βέροια

Μετωπική σύγκρουση με...αδέσποτα είχε ένας 54χρονος στην Βέροια με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Με επιστολή, ο γιος του αναφέρει:

"Χθες το απόγευμα (7 η ώρα περίπου) ο πατέρας μου (54 χρονών) περπατούσε στο κέντρο της Βέροιας, στην Οδό Βενιζέλου απέναντι από την εφημερίδα ΛΑΟΣ. Ξαφνικά 2 σκυλιά μεγάλου μεγέθους που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα στο πεζοδρόμιο έπεσαν επάνω στον πατέρα μου με αποτέλεσμα να τον πετάξουν στον αέρα και να σκάσει στο έδαφος με δύναμη με τα γόνατα. Τα σκυλιά συνέχισαν την πορεία τους ενώ ο πατέρας μου έπεσε κάτω μισό ζαλισμένος.

Αμέσως έτρεξαν οι περαστικοί και του έδωσαν νερό. (Επίσης έτρεξε και ο δημοσιογράφος από την εφημερίδα ΛΑΟΣ που έγραψε και το σημερινό σχετικό άρθρο στη εφημερίδα). Ο πατέρας μου όταν σηκώθηκε του πονούσαν τα γόνατα πιστεύοντας όμως πως θα είναι κάτι το περαστικό. ΌΜΩΣ σήμερα το πρωί ξύπνησε με περισσότερο πόνο και ο ορθοπεδικός διέγνωσε ρήξη του έσω συνδέσμου με αποτέλεσμα ο πατέρας μου να πρέπει να μείνει στο κρεβάτι για 1 μήνα. Ο πατέρας μου είναι γεωργός και οι δουλειές που τον περιμένουν είναι πολλές!!! Ποιος λοιπόν θα τις κάνει;;; Μήπως τα αδέσποτα σκυλιά ή οι "φιλόζωοι";"

(φωτο αρχείου)