Φωνές , τραγούδια και γέλια παιδιών γέμισαν η «Στέγη» και ο «Χώρος Τεχνών»

paramithoxoros

Από την ΚΕΠΑ Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Ζεστή, χαρούμενη και γιορτινή η ατμόσφαιρα στον Παραμυθοχώρο όλες αυτές τις μέρες, με κάθε γωνιά να εξυπηρετεί το δικό της σκοπό. Αλλού κουκλοθέατρο, παραμύθια και μιμική , κάπου στο κέντρο το μικρό καρουσέλ και τέλος η παγωτογωνιά που αποδείχθηκε πόλος έλξης όχι μόνο για τους μικρούς αλλά και για τους μεγαλύτερους. Κάθε μέρα που πέρασε, ο Παραμυθοχώρος και η «Στέγη» έκαναν ολοένα και περισσότερους φίλους, ξεχείλισαν από χαρά, γέμισαν με δυνατές παιδικές φωνές, φασαρία και γέλια.

Παιδιά, γονείς, νέοι και νέες απόλαυσαν τις εκδηλώσεις , ξεκούρασαν το νου και την ψυχή τους και πέρασαν κάποιες ώρες με ξενοιασιά , είδαν με αισιοδοξία το αύριο και πίστεψαν ότι αξίζει να πιστέψουμε σ' αυτό .... Όλοι μαζί αγκαλιάσαμε το όμορφο , αποδεικνύοντας ότι εμείς οι άνθρωποι δίνουμε τη ζωή και τη χαρά , με τη συμμετοχή και την αγάπη μας".

Ευχαριστήριο

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας με το πέρας των εκδηλώσεων Δεκεμβρίου 2014 επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους παρακάτω επιχειρηματίες - χορηγούς των εκδηλώσεων , αλλά και ιδιώτες- φορείς που συνετέλεσαν στην επιτυχία τους :

  • κυρίες Ροδούλα Παπαδάκη και Κατερίνα Κύρου, Αρχιτέκτονες – Μηχανικούς .
  • Αδελφούς Μαυρίδη, Αλέξη και Χρήστο , ιδιοκτήτες της βιομηχανίας παγωτών Mavridis Bros- PLAZA.
  • κυρία Βερονίκη Καραγιαννίδου , της εταιρείας ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΒΕΡΟΙΑΣ Ο.Ε , που εδρεύει στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ Ημαθίας.
  • κύριο Ιωάννη Μπότση , ιδιοκτήτη του καταστήματος παιδικών παιχνιδιών ΑΝΕΜΗ.
  • κύριο Παπαδόπουλο Ιωάννη, τ.Δασάρχη Ημαθίας για τη χορηγία του χριστουγεννιάτικου δέντρου που ομόρφυνε την είσοδο του Χώρου Τεχνών.
  • τους εργαζόμενους – συναδέλφους απ την Τεχνική Υπηρεσία και το τμήμα πρασίνου Δαληγγάρο Σωκράτη, Ορφανίδη Αντώνη, Κυβεντίδη Γιώργο και Θεοδωρίδη Σάββα.
  • τους Αντιδημάρχους Βέροιας Παπαδόπουλο Βασίλη και Λαζαρίδη Άρη για τη συνεχή υποστήριξη και τις πολλαπλές διευκολύνσεις.