Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό αναβάλει τις εκδηλώσεις της λόγω Κορονοϊού

Το ΔΣ της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό ,με απόλυτο σεβασμό στην προστασία της δημόσιας υγείας, αναβάλλει τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, την  επιστημονική ημερίδα στο Επιμελητήριο (04/04/2020) καθώς και τη μουσική εκδήλωση για τους μαθητές των σχολείων (02/04/2020) στο Χώρο Τεχνών, καθώς περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό συγκεντρωμένων όπως και μετακινήσεις συνέδρων και μαθητών.

Η αναβολή είναι επιβεβλημένη  μετά την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων από τον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες σε εθνικό, τοπικό και διεθνές επίπεδο σχετικά με την εξάπλωση του Κορονοϊού.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία και θα ενημερωθείτε σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου τις επόμενες μέρες.

"Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας, για την ένθερμη υποστήριξη στο σύλλογό μας μιας και οι εγγραφές για την ημερίδα ήταν πάρα πολλές από την πρώτη κιόλας μέρα της δημοσιοποίησης. Προέχει όμως η προστασία της δημόσιας υγείας και ο σεβασμός στους κανονισμούς του ΕΟΔΥ", αναφέρει το ΔΣ του συλλόγου ΜΑμΑ.