Εργατικό Κέντρο Βέροιας: "Δεν μας κάλεσε η Αντιπεριφέρεια στην συνάντηση για το επισιτιστικό πρόγραμμα"

kalaitzidis episitisitiki

Από το Εργατικό Κέντρο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Με έκπληξη διαβάσαμε την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας 20 φορέων της Ημαθίας για την δημιουργία κοινωνικής σύμπραξης, για την υλοποίηση προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας απόρων.

Με έκπληξη, γιατί ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, γεγονός που τον χαροποίησε ιδιαίτερα, που αυτό σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι φορείς αν και κλήθηκαν δεν ανταποκρίθηκαν.

Σαν Εργατικό Κέντρο Βέροιας μας δυσαρέστησε το γεγονός του αποκλεισμού μας από την σύμπραξη αυτή, όταν στις τάξεις μας υπάρχουν συνάδελφοι εργαζόμενοι-ες που είναι ήδη άνεργοι, που είναι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών και που ζούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να ξέρουμε: Ποιοι φορείς κλήθηκαν, πώς κλήθηκαν και πότε κλήθηκαν.

Σαν Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου δηλώνουμε ότι ως φορείς ποτέ δεν κληθήκαμε να συμμετέχουμε σε σύσκεψη με αυτό το αντικείμενο, γιατί άραγε;;; Και δεν καταλαβαίνουμε πώς με τέτοιες λογικές και νοοτροπίες πιστεύει ο κύριος Αντιπεριφερείαρχης ότι «κανένας άπορος δεν θα μείνει έξω από αυτό» το πρόγραμμα".