Οι εθελοντές του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας έκοψαν την βασιλόπιτα

Το Δημοτικό Ιατρείο, του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2014, διοργάνωσε εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας για τους εθελοντές επαγγελματίες υγείας (γιατροί, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές), στο χώρο του Δημοτικού Ιατρείου. Σε μία σεμνή τελετή, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Ιατρείου και νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας κ. Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, ο οποίος έκοψε και την πίτα, καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Τραπεζανλής, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές για την προσφορά τους, τόνισαν τη σπουδαιότητα της λειτουργίας του Δημοτικού Ιατρείου και ευχήθηκαν καλή και γεμάτη υγεία χρονιά σε όλους.

Τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο κ. Πέτρος Μίλης, εθελοντής οδοντίατρος του Δημοτικού Ιατρείου, ο οποίος κέρδισε μία αγιογραφία του Αγίου Γεωργίου, προσφορά από το τμήμα Εργοθεραπείας του κεντρικού Κ.Α.Π.Η.

Παρόντες ακόμη ήταν η Δ/ντρια του Ν.Π. ΚΑΠΑ κα Αθανασία Γιαμουστάρη, η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού καιΥγείας κα Άρτεμη Λευκοπούλου, η μαία του Κέντρου Οικογενειακού Προγραμματισμού του Νοσοκομείου Βέροιας, που φιλοξενείται στο χώρο του Δημοτικού Ιατρείου κα Μαρία Κουφαλιδάκη, πολλοί εθελοντές και από το προσωπικό του Δημοτικού Ιατρείου η κα Σοφία Γούτα Κοινωνική Λειτουργός.