Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των εθελοντών της ‘Πρωτοβουλίας για το Παιδί’

 

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί πραγματοποίησε την τακτική ετήσια εκδήλωσή της, της κοπής της πίτας των εθελοντών της, την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015, στην πιτσαρία- εστιατόριο “Papagallo”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πάρα πολλοί εθελοντές όλων των τομέων, το επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό των Δομών και η Διοίκηση του Σωματείου.

Δόθηκε η ευκαιρία να γίνει η ετήσια αποτίμηση του κοινωνικού έργου του Οργανισμού και ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, παράθεσε τα σχετικά στοιχεία, ευχαριστώντας παράλληλα, όλους τους εθελοντές, για τη μεγάλη συμβολή τους σε αυτό.

Ακόμη, ανακοινώθηκαν στους παρευρεθέντες τα τελευταία νέα και οι σχεδιασμοί της νέας περιόδου, στους οποίους οι εθελοντές κλήθηκαν να συμμετάσχουν.

Η εκδήλωση έκλεισε με φιλικές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠγτΠ ευχαριστεί θερμά, τους ακόλουθους χορηγούς, που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης:

1.Τον ιδιοκτήτη του “Papagallo” κύριο Λάκη Θυμιόπουλο και όλη την οικογένειά του, που για μία ακόμη φορά με μεγάλη ευγένεια και αγάπη διέθεσε την αίθουσα και πρόσφερε πίτσες στα τραπέζια.

2.Την εταιρεία τροφίμων «Μπουσμαλής-Ζαχαροπλαστική» Α.Ε., τέρμα Διονύσου, Βέροια, που υποστηρίζει σταθερά τη λειτουργία των Σπιτιών μας, για την προσφορά προϊόντων σφολιάτας.

3.Τον Φούρνο Θανασούλη της Νάουσας, για την προσφορά των μικρών τσουρεκιών και της πίτας.

4.Τον κύριο Κείμη Χρυσοχόου και της εταιρεία του, για την προσφορά 30 φιαλών λευκού κρασιού.

5.Το κονσερβοποιείο “VENUS” , για την προσφορά κομπόστας.

6.Την Ελληνική Βιομηχανία χυμών «ΑΣΠΙΣ  Α.Ε.»  για την προσφορά χυμών.

7.Τον φούρνο του κυρίου Παπαδόπουλου στο Μακροχώρι, για την προσφορά μικρών τσουρεκιών.

8.Τους εθελοντές που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.