Η Ε.ΣΥ Βέροιας καταγγέλλει βανδαλισμό των γραφείων της

esy ver1

Από την Ελλήνων Συνέλευσης Βέροιας (Ε.ΣΥ) ανακοινώθηκαν τα εξής: " Η Ε.ΣΥ. καταδικάζει και αποδοκιμάζει τις ενέργειες ομάδας αναρχικών, η οποία κατά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 30/3/2015 ασέλγησε πάνω στο Σύμβολο της Ελληνικής Σημαίας και του Ελληνικού Πολιτισμού τα οποία κοσμούν το γραφείο της Ε.ΣΥ. Βέροιας, Τρεμπεσίνας 22.

Δεν εκφράζουμε κανένα κόμμα, κανένα δόγμα, κανένα χρώμα παρά μόνο τον Ελληνισμό. Σεβόμαστε τη σημαία μας και δεν ανεχόμαστε καμία βεβήλωση ιερών συμβόλων του έθνους και των Ελλήνων.

esy ver2

Αγωνιζόμαστε από το 2012 μέχρι σήμερα δίπλα στον συνέλληνά μας Αρτέμη Σώρρα ο οποίος προσφέροντας δική του περιουσία για να εξαγοράσει το εξωτερικό χρέος, να χρηματοδοτηθούν οι νέες ανάγκες και να δομηθεί μια αναπτυξιακή πορεία προς την Ελευθερία και την ευημερία έχει προσφέρει:

1. 600 δις USD Διεθνείς Συναλλαγματικές, επικυρωμένες και αδιαμφισβήτητες περιμένουν να εισπραχθούν από το Σεπτέμβριο του 2012 με μηδέν % επιτόκιο και μέχρι 100 χρόνια αποπληρωμής.

2. 325 αναπτυξιακές μελέτες για όλους τους δήμους της χώρας έχουν κατατεθεί με γνώμονα την ανάπτυξη και την ευημερία. Ο κάθε δήμος μπορεί να καλέσει τον Αρτέμη Σώρρα και να προβεί ο ίδιος σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς το Παγκόσμιο Ταμείο Κληρονομικών Κεφαλαίων και να δεσμεύσει δικιά του περιουσία, ούτως ώστε να δομηθεί χρηματοδότηση για την υλοποίηση όλων των έργων υποδομής μέχρι και την ανακούφιση των νοικοκυριών από τα κόκκινα δάνεια και τις οφειλές προς το δημόσιο.

3. 100 Δις κατατέθηκαν στο Τ.Χ.Σ. για απορρόφηση των βαρών των τραπεζών σε τιμή διπλάσια της αγοράς τους για την ανακούφιση του Δημοσίου από τις εγγυήσεις (50 δις ευρώ) και τις ζημιές (16 δις) που επέφερε το ταμείο.

4. Κατέθεσε μηνύσεις κατά των κυβερνώντων Εσχάτης Προδοσίας, κακουργηματικής απιστίας και για παράβαση καθήκοντος. Κέρδισε τα δικαστήρια κατά της Εθνικής Τράπεζας και του Άδωνι Γεωργιάδη (Υπ. Υγείας τότε) και απέδειξε περίτρανα ότι όλα όσα προσφέρει είναι υπαρκτά, αυθεντικά και έτοιμα προς εκταμίευση.

Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή κατά των γραφείων της Ε.ΣΥ. Βέροιας

Καλούμε όλες τις ομάδες ακόμα και των αναρχικών που βανδάλισαν το χώρο μας να έρθουν να ενημερωθούν και να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας για το κοινό μέλλον όλων μας.

Ο αναρχικός εναντιώνεται στις αρχές, η σημαία είναι ΑΓΩΝΑΣ και ΕΛΠΙΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ η σημαία είναι αναρχία στην Παγκοσμιοποίηση".