Συνεργεία καθαρισμού και καθαρισμός τζαμιών

tzamia katharismos

Οι μεγάλες επιχειρήσεις, τα κτήρια που στεγάζουν πολλά γραφεία και απασχολούν πολλούς υπαλλήλους, οι βιομηχανίες και τα εργοστάσια, αποτελούν χώρους που απαραιτήτως χρειάζονται την βοήθεια των συνεργείων καθαρισμού.

Όταν γίνεται λόγος για συνεργεία καθαρισμού, εννοούμε το προσωπικό των εταιρειών αυτών που φροντίζουν για την αποτελεσματική καθαριότητα των χώρων με συγκεκριμένο εξοπλισμό όπου η εργασία που παράγει είναι επαγγελματικού χαρακτήρα. Στους χώρους που προαναφέρθηκαν ο καθαρισμός είναι δύσκολος και δεν μπορεί να επιτελεσθεί από λίγα άτομα χωρίς την χρήση μηχανημάτων.

Για παράδειγμα στους βιομηχανικούς χώρους είναι δύσκολο να εξυψωθούν τα μηχανήματα για να καθαριστούν τα σημεία πίσω από αυτά αλλά και κάτω από αυτά. Έτσι είναι απαραίτητη η χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων που θα επιτελέσουν αυτήν την εργασία.

Αντίστοιχα δύσκολο έργο αποτελεί και ο καθαρισμός των τζαμιών. Κι όταν μιλάμε για υαλοπίνακες δεν εννοούμε αυτούς που βρίσκονται σε παράθυρα η μπαλκονόπορτες, αλλά αυτούς που ντύνουν το εξωτερικό τμήμα των κτιρίων και δεν υπάρχει πρόσβαση σε αυτούς από κάποιο μπαλόνι.

yalopinakes

Ο καθαρισμός τζαμιών σε αυτήν την περίπτωση, επιτελείται επίσης με την χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων που μεταφέρουν τους υπαλλήλους του συνεργείου σε όποιο σημείο χρειάζεται για να καθαρίσουν τα τζάμια. Αυτή η υπηρεσία είναι απαραίτητη καθώς αυτά συχνά λερώνονται από το καυσαέριο και τον βρώμικο αέρα της πόλης και αν δεν γυαλιστούν θαμπώνουν και αποδίδουν την εικόνα της παραμέλησης, γεγονός πολύ κακό για κάθε εταιρεία ή επιχείρηση που στηρίζεται και στην εικόνα αλλά και στους χώρους που παρέχει για τους υπαλλήλους της για να επιτελέσουν την εργασία τους.

Ο καθαρισμός τζαμιών είναι η υπηρεσία  για την οποία οι περισσότερες εταιρείες πληρώνουν μηνιαίως πάρα πολλά χρήματα για την συντήρηση του εξωτερικού του κτηρίου και την απόδοση όμορφής και κομψής εικόνας. Όσο για τους υπαλλήλους του συνεργείου, γι' αυτούς πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας ώστε το συνεργείο να είναι καλυμμένο νομικά.