Παιδικός Σταθμός: Ο πρώτος …σταθμός της ζωής του παιδιού σας

iev-facebook1

Η σημερινή ελληνική οικογένεια βιώνει το πρόβλημα του χρόνου και του αγώνα που κάνει για την καθημερινότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απομένει ελάχιστος χρόνος για την ενασχόληση με τα παιδιά μας.

Αυτό το κενό σήμερα καλύπτει ο Παιδικός Σταθμός των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση». Ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό συγκρότημα που εγγυάται την προσχολική αγωγή και εκπαίδευση των παιδιών μας. Οι παιδικοί σταθμοί έχουν πάψει να είναι ένα απλό κέντρο φύλαξης παιδιού, αλλά ένας ζωτικός χώρος που παίζουν, αναπνέουν, και πλάθονται άνθρωποι.

Το πώς θα διαμορφωθεί η ψυχική ισορροπία σε αυτά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, είναι το σημαντικότατο σημείο που πρέπει να προσεγγίσουμε με λεπτότητα και ευαισθησία. Γιατί τα ερεθίσματα της νηπιακής ηλικίας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο χαρακτήρα και την ανάπτυξη της προσωπικότητας τους στη μετέπειτα ζωής τους.

Στον Παιδικό Σταθμό των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση» προσφέρονται όλες αυτές οι συνθήκες ώστε το παιδί να καλλιεργεί όλες τις ευαισθησίες και να αναπτύσσει τις εκφραστικές ικανότητες αβίαστα και ελεύθερα.
Μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει:

- Πρώτη επαφή με τις ξένες γλώσσες (σε μορφή παιχνιδιών και εκδηλώσεων)

- Καθημερινή σίτιση με ειδικά διαμορφωμένο διαιτολόγιο

- Αθλητισμός και κολύμβηση

- Έμπειρο προσωπικό

- Μικρές ομάδες εργασίας

- Ιδανικές συνθήκες μάθησης και κοινωνικοποίησης

- Δραστηριότητες που ευνοούν την ανάδειξη ταλέντων

- Καθημερινή μεταφορά από και προς τις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων με απόλυτη ασφάλεια

Ο Παιδικός Σταθμός των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας είναι ο πρώτος ...σταθμός της ζωής του παιδιού σας.

Ενημερωθείτε στο τηλέφωνο 23310 75490 –www.iev.gr
1ο χλμ Βέροιας-Άμμου