Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών MITSIOU

 

Το Kέντρο Ξένων Γλωσσών Mitsiou είναι η εξέλιξη του πρώην φροντιστηρίου Σύγχρονο στην οδό Κονίτσης 20. Η νέα διευθύντρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Νατάσα Μήτσιου και οι συνεργάτες της, με πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης, προσφέρουν σε μικρούς αλλά και ενήλικες μαθητές νέες, καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας με σκοπό η εκπαίδευση να γίνεται διασκεδαστική και αποδοτική αλλά όχι καταναγκαστική.

“Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Mitsiou, αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας απέναντι στη μόρφωση των μαθητών μας και την απόκτηση εφοδίων για το μέλλον τους. Γι αυτό και παρέχουμε εκπαίδευση που έχει ως φυσική εξέλιξη το πτυχίο κι όχι εκπαίδευση για το πτυχίο.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε για τα νέα μας προγράμματα, τους τρόπους διδασκαλίας μας και τη μεθοδολογία μας”, αναφέρει η υπεύθυνη του Κέντρου.

ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΡΩΣΙΚΑ - ΤΟΥΡΚΙΚΑ

  • ΝΗΠΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 5-6 ετών και Pre-junior 50€ ΕΤΗΣΙΩΣ

Απόκτηση άρτιας προφοράς, πλήρης εξοικείωση με την Αγγλική Γλώσσα, ανάπτυξη των νοητικών ικανοτήτων του παιδιού, δημιουργική απασχόληση με σκοπό την κατανόηση της έννοιας της κουλτούρας, του διαφορετικού και της πολύ-πολιτισμικότητας.

  • ΕΚΠΤΩΣΗ 10% στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ
  • EΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά!

Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 13.00 & 18.00 - 21.00

 
MITSIOU Κέντρο Ξένων Γλωσσών
Κονίτσης 20, Βέροια
Τηλ. 2331029384, 6988074096 (What’s up)