Ημερίδα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα «Σχολικοί Κήποι» στο Δημ. Σχολείο Σταυρού

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (διά της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων) και το Κ.Π.Ε Νάουσας διοργανώνουν Ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, με θέμα: «Σχολικοί κήποι».

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να υλοποιήσουν Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σχετικά με τη δημιουργία και φροντίδα κήπου στο σχολείο τους (λαχανόκηπου, βοτανόκηπου, ανθόκηπου κ.λ.π.). Στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με την υλοποίηση σχετικού προγράμματος, η παρουσίαση εκπαιδευτικού υλικού που μπορεί να αξιοποιηθεί στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος καθώς και οι δυνατότητες για τη δημιουργία ευρύτερων συνεργασιών στο πλαίσιο της υλοποίησης σχετικών δράσεων.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Σ. Σταυρού, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, από τις 16:30 έως τις 20:30.

Όσοι εκπαιδευτικοί υλοποίησαν κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σχετικό με τη δημιουργία σχολικού κήπου και επιθυμούν να παρουσιάσουν τις δράσεις τους στην Ημερίδα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015.

Προκειμένου να γίνει κατάλληλος προγραμματισμός των εργασιών της Ημερίδας παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την σχετική ηλεκτρονική αίτηση το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015, στον σύνδεσμοhttp://goo.gl/forms/el5CDWM6qQ