Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσσών «ΛΕΞΙΣ» έκοψαν την βασιλόπιτα

Για 24η συνεχόμενη χρονιά το «ΛΕΞΙΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία των διευθυντών των γλωσσών και του συνόλου των καθηγητών και καθηγητριών του.

Τιμώντας την γιορτή των «Τριών Ιεραρχών» αλλά και τις Μεγάλες Επιτυχίες του σε χιλιάδες πτυχία (Lower & proficiency) 24 χρόνων μαζί με τις πολλές άλλες δραστηριότητες τους, τα Κ.Ξ.Γ. «ΛΕΞΙΣ» γιόρτασαν την περασμένη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο γενικός Διευθυντής και ιδιοκτήτης των φροντιστηρίων «ΛΕΞΙΣ» κ. Γεράσιμος Καλλιγάς είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τους καθηγητές και το προσωπικό των φροντιστηρίων για την άριστη δουλειά και την αφοσίωση τους, και κόβοντας την πίτα προσέφερε κρασί, αναψυκτικά εδέσματα και γλυκά, ευχήθηκε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ για το νέο έτος 2016 και ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες, προσωπικές και σχολικές σε όλους τους παραβρισκόμενους.

Το φλουρί το κέρδισε φέτος η Κα Μαρία Μαυρίδου αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα και τις καλύτερες ευχές από όλους για καλότυχη, δημιουργική χρονιά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.