Μεγάλη επιτυχία η εκπαίδευση τμημάτων security στο ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος συνεχίζει να εκπλήσσει με τις μεθόδους εκπαίδευσης και τις πρωτοποριακές παροχές, στο χώρο των κέντρων δια βίου μάθησης. Παρείχε εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών σε δυο τμήματα 50 ατόμων security. Με την συνδρομή μιας πολύ ικανής ομάδας εκπαιδευτών αποτελούμενη από Ανώτερους αξιωματικούς της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, Γιατρούς και Ψυχολόγους κάτοχοι διδακτορικών και μεταπτυχιακών τίτλων η εκπαίδευση έφτασε στο ζενίθ.

Όλοι οι εκπαιδευθέντες είναι κατενθουσιασμένοι από τις υψηλές επιπέδου γνώσεις που απέκτησαν, είτε από την θεωρία, είτε από την πρακτική άσκηση. Απέκτησαν πολλά εφόδια αφ' ενός για την επιτυχία τους στις εξετάσεις της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και αφετέρου να μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα και κινδύνους πάνω στην δουλειά τους. Εκφράζουν όλοι τους ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το ΕΚΕΔΙΜ και τους εκπαιδευτές τους.

Mε σχετική ανακοίνωσή τους το ΚΕΜΕΑ και ο ΕΟΠΠΕΠ ενημερώνουν πως από τις 19/2/2016 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Security. Πιο συγκεκριμένα, από 19/02/2016 έως και 11/03/2016 έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις ως «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security). Οι εξετάσεις αφορούν τους νεοεισερχόμενους στο Επάγγελμα που δεν διαθέτουν σχετική άδεια και τους εργαζόμενους στον κλάδο με άδεια που δεν έχουν αποκτήσει τη σχετική πιστοποίηση από το ΚΕΜΕΑ και τον ΕΟΠΠΕΠ. To ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος είναι δίπλα στους υποψήφιους των εξετάσεων προετοιμάζοντας τον φάκελό τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι εγγραφές για καινούργια τμήματα συνεχίζονται καθημερινά.
Αγ.Αντωνίου 20 & Καρατάσου γωνία
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2331021061, 6974338357.
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , fb: ΕΚΕΔΙΜ Βέροιας
Site: http://ekedim-verias.gr/

Ακολουθούν φωτογραφίες της εκπαίδευσης.

ekedim ekpaidekedim ekpaid2

ekedim ekpaid1

ekedim ekpaid4ekedim ekpaid5