Το Γυμνάσιο Ριζωμάτων στην Βουλή

Με εξαιρετικές εντυπώσεις από την πλευρά των συνοδών και των μαθητών του Γυμνασίου Ριζωμάτων ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου η επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων. Οι 28 μαθητές του Γυμνασίου ξεκίνησαν την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι που θα τους έμενε αξέχαστο. Η εκδρομή οργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε εξ' ολοκλήρου από το " Ίδρυμα της Βουλής για τη Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό". Οι μαθητές επισκέφτηκαν το κτίριο της Παλαιάς και της Νέας Βουλής, παρακολούθησαν την ολομέλεια και ξεναγήθηκαν σε σπουδαία μνημεία της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές συνοδεύονταν στις μετακινήσεις τους από 2 άτομα του ιδρύματος, υπεύθυνα για την ασφάλεια και την ξενάγησή τους.

Οι μαθητές, ο Σύλλογος γονέων , ο Σύλλογος διδασκόντων και οι συνοδοί καθηγητές κ. Χ. Μούμουγλου και κ. Ι. Υφαντίδου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον υπεύθυνο του Ιδρύματος κύριο Καζάκο, τις συνοδούς των παιδιών, από την πλευρά του ιδρύματος, κυρία Ζώη και κυρία Τζωρτζάτου καθώς και τον Αστυνομικό της ασφάλειας της Βουλής κύριο Πέππα, για την υπέροχη αυτή εμπειρία γνωριμίας με την Δημοκρατία και τον Πολιτισμό της χώρας μας.