Η αξιολόγηση του προγράμματος "Prolepsis" στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας

Για μια ακόμη χρονιά, οι άνθρωποι του Ινστιτούτου Προληπτικής και Περιβαλλοντικής Ιατρικής  ¨Prolepsis¨, υπεύθυνο για την υλοποίηση του προγράμματος ¨Διατροφή¨ για πολλά σχολεία σε όλη την Ελλάδα, η κα Ντάλμα από την Αθήνα και η κα Μιλτσακάκη από τη Θεσσαλονίκη, επέλεξαν  το σχολείο μας  για να πραγματοποιήσουν την ετήσια συνάντηση εργασίας με θέμα «Αξιολόγηση του προγράμματος».

Στη συνάντηση είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν  εκπρόσωποι γονέων, εκπαιδευτικών καθώς και οι διευθυντές των σχολείων και προϊσταμένες των νηπιαγωγείων της Ημαθίας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

“Ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Κουλούρας αφού καλωσόρισε  τους ανθρώπους του  ¨Prolepsis¨ και τους εκπροσώπους των σχολείων μετέφερε μήνυμα του Προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κου Διαμαντόπουλου, με το οποίο ευχαριστούσε για τη μεγάλη προσφορά του προγράμματος τόσο σε επίπεδο ικανοποίησης επισιτιστικών αναγκών των μαθητών μας,  όσο και σε επίπεδο πρόκλησης και πρόσκλησης  σε εμπλοκή και συμμετοχή των παιδιών σε δράσεις Πολιτισμού, Τέχνης, Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, Υγιεινής διατροφής. Ζητούσε επίσης την κατανόησή τους για τη μη παρουσία του, αν και το επιθυμούσε πολύ, λόγω προγραμματισμένης επείγουσας σύσκεψης την ίδια ώρα.

Η συνάντηση εργασίας ολοκληρώθηκε γύρω στις 15:00 με επιτυχία και θετικές εντυπώσεις σχετικά με την αποδοχή και αναγκαιότητα του προγράμματος, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κας Ντάλμα”, αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.