Το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί

Το Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας ευχαριστεί το Φαρμακευτικό Συνεταιρισμό Ημαθίας Πέλλας. "Είναι πολύ ευχάριστο και σε γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον , όταν γίνεσαι αποδέκτης προσφοράς και αλληλεγγύης που στον καιρό της κρίσης που ζούμε , ακόμη και τα αυτονόητα έγιναν δύσκολα και απρόσιτα στην Δημόσια Παιδεία και Υγεία.

Πριν 3 μήνες στο σχολείο μας έγινε διάρρηξη που είχε σαν αποτέλεσμα να κλαπούν και να καταστραφούν αρκετά πράγματα αναγκαία για την ασφαλή και καλή λειτουργία του σχολείου .
Καταστροφή και κλοπή δέχτηκε και το φαρμακείο μας που λόγω φύσης του σχολείου μας είναι αναγκαίο και απαραίτητο.

Ζητήσαμε τη στήριξη από το Φαρμακευτικό Συνεταιρισμό Ημαθίας Πέλλας . Η ανταπόκριση ήταν άμεση και πολύ αποτελεσματική ώστε να καλύψει όλες τις υπάρχουσες ανάγκες αλλά και ότι άλλο θα μπορούσε να προκύψει για τις ανάγκες των μαθητών /τριών μας στο μέλλον .

Οι μαθητές/τριες ,οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ευχαριστούμε το Δ.Σ του Φαρμακευτικού Συνεταιρισμού Ημαθίας Πέλλας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του κ.Ανεσίδη Νικόλαο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και τη χορηγία ιατροφαρμακευτικού υλικού ικανού για την αντιμετώπιση ανάλογων προβλημάτων των μαθητών /τριων του σχολείου μας" αναφέρει η ανακοίνωση.