Επίσκεψη του ΣΔΕ Νάουσας στον Άγιο Νικόλαο

Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, το απόγευμα, οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας μετέβησαν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, όπου μετά από ένα σύντομο περίπατο μέσα στο πάρκο, ο γυμναστής του 8ου Δημοτικού σχολείου Νάουσας και προπονητής της «Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας» κ. Αντώνης Μπόλας, τους μίλησε διεξοδικά για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν μία καλή φυσική κατάσταση, ενώ παράλληλα τους έδειξε και κάποιες βασικές ασκήσεις γυμναστικής που συμβάλλουν στο σκοπό αυτό.

Στη συνέχεια οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Σ.Δ.Ε. Νάουσας μετέβησαν στο χώρο του κολυμβητηρίου, όπου η προπονήτρια της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα», Αναστασία Αβεριάνοβα, τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και στη συνέχεια τους ενημέρωσε διεξοδικά σχετικά με τα προγράμματα κολύμβησης που λειτουργούν στο κολυμβητήριο και απάντησε σε ερωτήσεις τους.

Το Σ.Δ.Ε. Νάουσας ευχαριστεί θερμά τον κ. Μπόλα και την κ. Αβεριάνοβα για την πολύ χρήσιμη και ενδιαφέρουσα ενημέρωσή τους.