Δράσεις του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

Οι μαθητές της Α΄τάξης του 10ου δημοτικού σχολείου Βέροιας, επισκέφτηκαν το Κολυμβητήριο των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Σαφαρίκα-Μπαρμπαρούση στα πλαίσια του σχεδίου εργασίας του μαθήματος Φυσικής Αγωγής, «Γνωρίζω το κολύμπι». Η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί της Α΄τάξης (Γυμνάστριες και δασκάλες) του σχολείου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στη διεύθυνση και τη γυμνάστρια των εκπαιδευτηρίων κ..Μαρία Παπαδοπούλου για τη θερμή υποδοχή αλλά και την άμεση συμβολή τους στην υλοποίηση του σχεδίου εργασίας του σχολείου.

10 venus

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ VENUS

Οι μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, στα πλαίσια του προγράμματος της Ευέλικτης ζώνης, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Venus, προκειμένου να ενημερωθούν για όλη τη διαδικασία επεξεργασίας του ροδάκινου. Ο πρόεδρος κ. Μαρκοβίτης και τα μέλη του Συνεταιρισμού υποδέχτηκαν τους μαθητές, κάνοντας αρχικά μια ιστορική αναδρομή ίδρυσης του συνεταιρισμού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παραγωγική και εξαγωγική δραστηριότητά του. Ακολούθησε λεπτομερής ξενάγηση στη διαδικασία παραγωγής της κομπόστας τόσο του ροδάκινου όσο και της φρουτοσαλάτας.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του 10ου δημοτικού σχολείου Βέροιας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στη διοίκηση του εργοστασίου για τη θερμή υποδοχή και για τα δώρα που προσέφεραν στους μαθητές και τους δασκάλους.