Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο 14ο Δημοτικό Βέροιας

Από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 επισκέφτηκε το σχολείο μας ομάδα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με επικεφαλή τον πυραγό Θεοδώρου Νικόλαο προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων και ειδικότερα την πρόληψη και αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Αρχικά υπήρξε ενημέρωση-συζήτηση με ταυτόχρονη προβολή σειράς διαφανειών σχετικά με τις προφυλάξεις που πρέπει να παίρνουμε προληπτικά προκειμένου να προλάβουμε την εκδήλωση πυρκαγιάς. Στη συνέχεια, αφού απαντήθηκαν οι απορίες των μαθητών, εκπαιδευτικοί και μαθητές πέρασαν στο χώρο της αυλής του σχολείου για να ακολουθήσει επίδειξη πυρόσβεσης από την ομάδα των πυροσβεστών καθώς και παρουσίαση της σωστής χρήσης των υφιστάμενων πυροσβεστικών μέσων του σχολείου. Στην επίδειξη συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, τον πυραγό Θεοδώρου Νικόλαο και την ομάδα του για την όμορφη παρουσία τους και την ουσιαστική συνεισφορά τους στην ενημέρωση των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.