Η ‘Παραμυθού’ Κατερίνα Κλεάρχου στο 6ο Δημοτικό Νάουσας

Από τον Σύλλογο Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Το σχολείο μας, οι δάσκαλοι και οι μαθητές, τις ημερομηνίες 30/5/2016, 31/5/2016, 1/6/2016 έχουν την τιμή να υποδεχθούν την κ. Κατερίνα Κλεάρχου ή "Παραμυθού", στα πλαίσια ενός βιωματικού σεμιναρίου με μουσική και παραμύθια...Τα παιδιά με τους υπεύθυνους δασκάλους τους, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον κόσμο των παραμυθιών, με έναν μοναδικό αφηγηματικό τρόπο, αφού σπουδαίο ρόλο σε αυτό θα παίξει τόσο η ίδια η αφηγήτρια όσο και η μουσική που θα συνοδεύει τα υπέροχα παραμύθια!!!!

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Κλεάρχου

Κατερίνα Κλεάρχου - Αφήγηση παραμυθιού και μυθοπλασία
Η Κατερίνα Κλεάρχου ασχολείται με την αφήγηση παραμυθιού τα τελευταία 7 χρόνια.
Σπούδασε Θεολογία και Φιλοσοφία ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με την μουσική, το θέατρο, την αγιογραφία, τον εθελοντισμό ώσπου συνάντησε το παραμύθι και κατάλαβε ότι αυτός ήταν ο τόπος της.
Από τότε ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι με αφηγήσεις σε σχολεία, παιδικά πάρτυ, δήμους, πολιτιστικούς συλλόγους, μικρές θεατρικές σκηνές, μπαράκια, φεστιβάλ αφήγησης, νοσοκομεία κ.λ.π. Αφηγείται σε μικρούς με την συνοδεία μουσικών οργάνων, εμπλουτίζοντας την αφήγηση με μουσικοκινητικες δραστηριότητες και σε μεγάλους στολίζοντας την αφήγηση με παραδοσιακό τραγούδι.
Παράλληλα εισηγείται βιωματικό σεμινάριo αφήγησης και μυθοπλασίας για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, για καλλιτέχνες, γονείς, ξεναγούς αλλά και όποιον θα ήθελε να γνωρίσει την τέχνη της αφήγησης.