Συνάντηση της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας

Μέσα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Μαυρίδου Αναστασίας με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Αστυνομικό Διευθυντή κ. Τουλίκα Γεώργιο, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της λήξης του διδακτικού έτους 2015-16 ως επισφράγισμα της άψογης συνεργασίας. Να σημειωθεί ότι 473 εκπαιδευτικές επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν από τα σχολεία του νομού μας κατά το τρέχον σχολικό έτος και η συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης με το Τμήμα Τροχαίας ήταν εξαιρετικά μεγάλη.
Κατά τη συνάντηση, η κ. Μαυρίδου ευχαρίστησε για τη συνεργασία της Δ.Δ.Ε. Ημαθίας με την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας τον κ. Τουλίκα αλλά και το Διοικητή του Τμήματος της Τροχαίας Αστυνόμο Α΄ κ. Καλογερόπουλο Ανδρέα και υπογράμμισε τη σπουδαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον τους στην ασφάλεια των μαθητών μας. Επίσης, δεν παρέλειψε να τονίσει τη βοήθειά τους στη διατήρηση της ασφάλειας κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων καθώς και το ενδιαφέρον τους σε θέματα ενημέρωσης των εκπαιδευτικών μονάδων της Ημαθίας.

Η άριστη αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και τη νέα σχολική χρονιά δήλωσε ο κ. Τουλίκας , ο οποίος ευχαρίστησε τη Διευθύντρια και τη συνεχάρη για το επίπεδο που διατηρείται στα σχολεία μας.