Καλοκαιρινές δράσεις Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Κ.Κ.Π.&Α.Δ. Νάουσας

Το Κ.Δ.Α.Π. Δήμου Νάουσας με απόφαση της προέδρου του Νομικού προσώπου Κ.Κ.Π. & Α., κυρίας Αθηνάς Μαλάκη, προσάρμοσε ανάλογα τις ώρες λειτουργίας του, ώστε να διευκολύνονται γονείς και παιδιά. Με ένα "κλικ" στο "Πρόγραμμα εκστρατείας Δημοτικής Βιβλιοθήκης", τα καλοκαιρινά πρωινά σας θα γεμίσουν με χαμόγελα χαράς, δημιουργίας, έκφρασης, με ανάγνωση παιδικών βιβλίων, δραματοποιήσεις, εικαστικές κατασκευές, χορό, μουσική αφηγήσεις κ.ά., στο αναγνωστήριο της Δημοτικής μας βιβλιοθήκης (ΒΕΤΛΑΝΣ 1ος όροφος).

"Παιδιά, γονείς που επενδύουν στην γνώση και τον πολιτισμό, παππούδες & γιαγιάδες, εθελοντές έξυπνοι & δημιουργικοί, γινόμαστε όλοι μια παρέα δημιουργική και εξερευνούμε τον κόσμο μέσα από τα βιβλία.

Η Εθνική μας Βιβλιοθήκη στηρίζει τις δράσεις -οι οποίες είναι συντονισμένες & ταυτόχρονες σε όλη την επικράτεια και προβάλλει την κάθε πόλη και την κάθε βιβλιοθήκη χωριστά.

Το τεράστιο αναγνωστήριό μας - από τα πιο ευρύχωρα - χωράει όλα τα παιδιά του δήμου μας καθώς και τους μαθητές του Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Νάουσας, το οποίο θα λειτουργεί κατά τις ώρες 9.00π.μ. με 12.00μ.μ.

Ενημερωθείτε για τα εργαστήρια μας στο τηλ 2332350025, πρωινές ώρες", αναφέρει η ανακοίνωση.

...Είσοδος ελεύθερη.