Βέροια: Άνοιξε τις πύλες του στους μαθητές το νέο σχολείο στα Γιοτζαλίκια (φωτογραφίες, βίντεο)

Τους πρώτους μαθητές του φιλοξένησε σήμερα το νέο διδακτήριο στα Γιοτζαλίκια της Βέροιας. Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου απέκτησαν νέα στέγη και από σήμερα φιλοξενούνται στο νέο σύγχρονο σχολείο που παραδόθηκε το καλοκαίρι στην εκπαιδευτική κοινότητα. 

Το πρωί, όπως σε όλα τα σχολεία της χώρας, χτύπησε το πρώτο κουδούνι κι έγινε ο αγιασμός (τα επίσημα εγκαίνια του έργου θα γίνουν λίγο αργότερα). Στην τελετή παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, οι αντιδήμαρχοι Άρης Λαζαρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Σοφιανίδης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αναστασία Μαυρίδου και γονείς μαθητές.

Χαιρετισμό και ευχές στους μαθητές εκτός από τον ιερέα και τους διευθυντές των σχολείων απήυθυναν ο κ. Βοργιαζίδης, η κ. Μαυρίδου και η κ. Καρατζιούλα. Η κ. Μαυρίδου χαρακτήρισε το σχολείο "κόσμημα", ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι παρεμβάσεις για την πρόσβαση των ΑμΕΑ σε όλους τους χώρους και η κ. Καρατζιούλα δεσμεύτηκε ότι η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας θα είναι δίπλα στα προβλήματα της μαθητικής κοινότητας.