Ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: «Ο δρόμος του ξινόμαυρου Νάουσας»

Το ΚΠΕ Νάουσας, σε συνεργασία με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (Σχολικές Δραστηριότητες), οργανώνει Ημερίδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, με θέμα: «Ο δρόμος του ξινόμαυρου της Νάουσας».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, από τις 15:00 έως τις 18:00, στο χώρο του συνεταιριστικού οινοποιείου ΒΑΕΝΙ και στόχος της είναι η γνωριμία των εκπαιδευτικών με τη διαδικασία οινοποίησης.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αντίστοιχης θεματολογίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του ΚΠΕ Νάουσας και στην ιστοσελίδα των Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας. Η συμμετοχή δηλώνεται τηλεφωνικά στο ΚΠΕ Νάουσας (στο τηλ. 2332025111) και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016.