Ανακοίνωση του Δ.ΙΕΚ Βέροιας για τους μαθητές και υποψήφιους εκπαιδευτές

Οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων ωρομισθίων εκπαιδευτών για ΔΙΕΚ-ΔΣΕΚ θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συστήματος υποδοχής αιτήσεων (https://mis.inedivim.gr/).

Κάνετε είσοδο στο σύστημα με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που ορίσατε κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και στη συνέχεια επιλέγετε το σύνδεσμο "Πίνακες Κατάταξης” για την ανάγνωση των αποτελεσμάτων.

Η κατάταξη είναι ανά περιφέρεια και ειδικότητα εκπαιδευτή και οι πίνακες διακρίνονται σε “πιστοποιημένους” και “μη πιστοποιημένους”.

Επίσης, επιλέγοντας τον σύνδεσμο “Εκτυπωση Διοικ. Επαλήθευσης”, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις αλλαγές που έγιναν στις αιτήσεις σας, ανά πεδίο, από τις επιτροπές αξιολόγησης.

Ενημερώνουμε επίσης τους εκπαιδευτές ότι η προθεσμία υποβολής ενστάσεων αρχίζει από τη Δευτέρα 03/10/2016 και λήγει την Τετάρτη 05/10/2016.

--

Παρακαλούνται οι ΝΕΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ του Δ.Ι.Ε.Κ. Βέροιας να προσέρχονται από Παρασκευή 30/09/2016 μέχρι και την Τρίτη 04/10/2016 και ώρα 20:00, για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους.

Οι υποψήφιοι που το όνομά τους εμφανίζεται στις καταστάσεις των ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία περαιτέρω ενέργεια.

Δικαιολογητικά:

Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους.
Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β΄ Κύκλου, Πτυχίο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ κ.λπ.) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ).
Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια, εργασιακή εμπειρία).
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο σε περίπτωση που έχει δηλωθεί τριτεκνία.
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο ή επίσημο έγγραφο της ένωσης πολυτέκνων Ελλάδας σε περίπτωση που έχει δηλωθεί πολυτεκνία.
Εκτυπωμένο αντίγραφο της ηλεκτρονικής αίτησής τους σε οριστική μορφή (με αριθμό πρωτοκόλλου).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν στην αρχική αίτηση έχει δηλωθεί εργασιακή εμπειρία σε αντικείμενο συναφές με την ειδικότητα, τότε αυτή αποδεικνύεται μόνο με βεβαίωση από το ΙΚΑ ή Δημόσιο Φορέα στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία (ημερομίσθια ή έτη) που τυχόν πραγματοποίησε ο υποψήφιος σε συγκεκριμένο επάγγελμα ή βεβαίωση ΔΟΥ στην οποία θα αναγράφεται ο χρόνος άσκησης συγκεκριμένου επιτηδεύματος από τον υποψήφιο.

Όσοι υποψήφιοι έχουν ήδη εγγραφεί στo ΔΙΕΚ Βέροιας με τα προηγούμενα αποτελέσματα δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία περαιτέρω ενέργεια.