Μαθητές των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας διασκέδασαν στο Magic Park

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας επισκέφτηκάν το σύγχρονο ψυχαγωγικό πάρκο Magic Park της Θεσσαλονίκης.

Οι μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης Δημοτικού και όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου ανταποκρίθηκαν με χαρά και η εκδρομή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Τα παιδιά διασκέδασαν ποιοτικά κι ασταμάτητα δοκιμάζοντας τα διάφορα παιχνίδια αλλά και τις αντοχές τους! Στο Magic Park υπάρχει πλειάδα παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους και για όλες τις προτιμήσεις: Για γερά νεύρα ενδείκνυνται τα Flash Tower (ελεύθερη πτώση από 40 μ.), 4G (επιτάχυνση 4 φορών μεγαλύτερη από τη δύναμη της βαρύτητας), Montagna (roller coaster μεγάλης ταχύτητας) και Crazy Dance (τρελό στριφογύρισμα), ενώ για τους λιγότερο τολμηρούς προτείνονται τα Carousel, Πανοραμική Ρόδα, Συγκρουόμενα και Τρένο Φάντασμα. Τέλος, για τους δεξιοτέχνες υπάρχουν δραστηριότητες όπως ψάρεμα, νεροσκοποβολή, τηλεκατευθυνόμενα βαρκάκια, virtual ποδόσφαιρο και άλλες ευφάνταστες δραστηριότητες.

Το Magic Park είναι ένα ψυχαγωγικό πάρκο που απευθύνεται σε όλους: παιδιά, έφηβους, ενήλικες και γιατί όχι και σε συνοδούς δάσκαλους και καθηγητές! Οι συνοδοί, δάσκαλοι και καθηγητές, ήρθαν πιο κοντά στους μαθητές αλλά και στα δικά τους μαθητικά χρόνια! Μια εκδρομή γεμάτη δράση και επιφωνήματα χαράς που ευχόμαστε όλοι ότι σηματοδοτεί μια εξίσου απολαυστική σχολική χρονιά!