Δήλωση συμμετοχής εκπαιδευτικών στο βιωματικό σεμινάριο "Αγγίζοντας τον κύκλο"

Στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των εκπαιδευτικών σε θέματα προαγωγής της αγωγής υγείας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (διά της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων) και το Κέντρο Πρόληψης από Εξαρτησιογόνες Ουσίες και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ημαθίας «Πρόσβαση» διοργανώνουν διήμερο βιωματικό σεμινάριο, με τίτλο: «Αγγίζοντας τον κύκλο».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 (από τις 16:00 έως τις 21:00) και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 (από τις 9:30 έως τις 14:00), στο χώρο της «Πρόσβασης» (Ολγάνου 19), στη Βέροια.

Στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι η βιωματική προσέγγιση ζητημάτων σχετικών με την πρόληψη των εξαρτήσεων και τη συνολική προαγωγή της ψυχικής υγείας των παιδιών. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν παρακαλούνται να αξιοποιήσουν, μέχρι την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, τον σχετικό σύνδεσμο https://goo.gl/forms/Ijos7seUrxbuXAMs1)

Αν υπάρξει ικανός αριθμός συμμετοχών, τότε το σεμινάριο θα επαναληφθεί στη Νάουσα ή στην Αλεξάνδρεια (με βάση τις προτιμήσεις των συμμετεχόντων).