Το 3ο ΓΕΛ Βέροιας συμμετείχε στο 11ο Πολυσυνέδριο "Καινοτομίας & ανάπτυξης"

Μια ξεχωριστή εμπειρία ήταν για τους έντεκα μαθητές της Β' τάξης του 3ου ΓΕΛ Βέροιας, η συμμετοχή τους στο 11ο Πολυσυνέδριο "Καινοτομία και ανάπτυξη", που διεξήχθη στο ξενοδοχείο "THE MET" το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.

Οι μαθητές-τριες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους από τα Πολιτιστικά Προγράμματα και από το Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας, ύστερα από πρόσκληση της Συμβούλου Παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου τους κ. Αριάννας Βατάκα - Πιπιλιαγκοπούλου, η οποία ήταν ομιλίτρια στο συνέδριο.

Οι μαθητές-τριες απέσπασαν θερμό χειροκρότημα τόσο για τις επιτυχημένες δημιουργίες τους, όσο και για τη φαντασία και το μεράκι τους.

Το 3ο ΓΕΛ Βέροιας συγχαίρει τους μαθητές που μας εκπροσώπησαν και όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στα προγράμματα κ, εύχεται να είναι πάντα τόσο δημιουργικοί κι ευφάνταστοι.

"Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που εργάστηκαν για την πραγματοποίηση όλων των δράσεων και τον κ. Παραστατίδη, σύμβουλο του ΚΕΣΥΠ, για την υποστήριξη στο έργο μας.

Θερμές ευχαριστίες στην κ. Βατάκα - Πιπιλιαγκοπούλου, που προσκαλώντας μας στο συνέδριο μας επέτρεψε να εκθέσουμε τις δράσεις του σχολείου μας", αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.