Το ΓΕΛ Μελίκης στην Διημερίδα «Ο Αριστοτέλης στα Λύκεια της Ημαθίας»

Οι μαθήτριες της κατεύθυνσης ανθρωπιστικών σπουδών της Β΄ Τάξης του ΓΕΛ Μελίκης Γραμμενά Πηνελόπη, Γκριζαλιώτη Κατερίνα, Δημοπούλου Νικολέτα, Παπαδοπούλου Ελένη, Παπαστεργίου Γεωργία, Πητσιάβα Ελένη, Τσιφτσοπούλου Πηνελόπη και Χατζοπούλου Παναγιώτα συμμετείχαν με εισήγηση τους στην Διημερίδα «Ο Αριστοτέλης στα Λύκεια της Ημαθίας» που διοργάνωσε η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας για τα 2500 προς τιμήν του Αριστοτέλη στον Πολυχώρο «Έρια» στην Νάουσα στις 15 Δεκεμβρίου 2016.

Το θέμα της εισήγησης των μαθητριών ήταν: «Αριστοτέλης και Ρητορική». Οι μαθήτριες προσέγγισαν τη θεματική με πολύ ενδιαφέρον και γλαφυρό τρόπο, αναδεικνύοντας τα συστατικά στοιχεία του ρητορικού λόγου και τις αριστοτελικές τεχνικές πειθούς υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του σχολείου μας κ. Τζήμα Συρμούλας. Επίσης κατά τη διάρκεια της εισήγησης εκτέθηκε στο κοινό και πίνακας ζωγραφικής-σκίτσο του Αριστοτέλη φιλοτεχνημένο από τη μαθήτρια Γκριζαλιώτη Κατερίνα.

Ο Δ/ντής του σχολείου και ο σύλλογος των καθηγητών συγχαίρουν τις μαθήτριες για την παρουσία τους στην Διημερίδα και τους εύχονται πάντα επιτυχημένες συμμετοχές.