Χριστουγεννιάτικη γιορτή παιδικού σταθμού Ζερβοχωρίου & Κοπανού

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στον Παιδικό Σταθμό Ζερβοχωρίου η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Τα παιδιά υποδύθηκαν με επιτυχία τους ρόλους τους, ντυμένα με κοστούμια εποχής και αγιοβασιλάκια και ενθουσίασαν με τη θεατρικότητά τους όλους τους παρευρισκόμενους. Στο τέλος δέχτηκαν με χαρά και έκπληξη τα δώρα του Αη-Βασίλη.

 

Η γιορτή έγινε παρουσία της Διευθύντριας των Παιδικών Σταθμών κ. Μπατάνη Χρυσούλας, της Προϊσταμένης κ. Λογγινίδου Μαρίας, καθώς και της Δημοτικής Συμβούλου κ. Λαζαρίδου Δέσποινας.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή παιδικού σταθμού Κοπανού

Tην Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους παρουσίασαν τα νήπια του Παιδικού Σταθμού Κοπανού την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016. Οι μικροί πρωταγωνιστές ενθουσίασαν και συγκίνησαν τους γονείς και συγγενείς τους, με τα μουσικοκινητικά σκετσάκια, τα πρωτότυπα σκηνικά, και τα κάλαντα που έψαλλαν. Στο τέλος μικροί και μεγάλοι υποδέχτηκαν τον Αη-Βασίλη που μοίρασε δώρα, και γεύτηκαν τα παραδοσιακά εδέσματα του μπουφέ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος του Κέντρου Κ.Π.& Α. κ. Μαλάκη Αθηνά, και η Προϊστάμενη Διεύθυνσης Τμήματος Παιδικής Μέριμνας κ. Μπατάνη Χρυσούλα.