Δράσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας

Τα μυρωδάτα πορτοκάλια της Β’ τάξης των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας

Με αφορμή το πασχαλινό κεφάλαιο «Χρήσιμες οδηγίες» αλλά και λόγω των ερχόμενων ημερών, οι μαθητές της Β΄ τάξης των Ι.Ε.Β., ακολουθώντας βήμα-βήμα τις οδηγίες για τη δημιουργία του μυρωδάτου πορτοκαλιού, έφτιαξαν τα δικά τους αρωματικά χώρου, χρησιμοποιώντας ένα πορτοκάλι, γαρίφαλα, και σπάγκο. Η ώρα κύλησε ευχάριστα με τραγούδια και γέλιο, και με την ευχάριστη «συνοδεία» του αρώματος του πορτοκαλιού και του γαρίφαλου που κατέκλυσε την αίθουσα.

Στο χώρο του παραμυθιού

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης των Ι.Ε.Β. φέτος στα πλαίσια της φιλαναγνωσίας διαβάζουν το λογοτεχνικό βιβλίο της Π. Δέλτα « Παραμύθι χωρίς όνομα». Η ανάγνωση ξεκίνησε τους πρώτους μήνες της φετινής σχολικής χρονιάς και συνεχίζεται...

Τα παιδιά ήδη έχουν ξεχωρίσει τους αγαπημένους τους ήρωες και θέλησαν να τους ζωγραφίσουν, όπως τα ίδια τους φαντάζονται.

Επίσης, σχεδίασαν την κορόνα του βασιλιά Αστόχαστου και μπήκαν για λίγο στη θέση του. Έγιναν βασιλιάδες και ανακοίνωσαν στο «λαό» το σχέδιό τους για την ανάκαμψη της οικονομίας του κράτους και την αντιμετώπιση της εχθρικής επίθεσης του γειτονικού βασιλείου.

Η εφημερίδα της Ε΄ τάξης των Ι.Ε.Β.

"Εδώ χτυπά η καρδιά του Σχολείου μας!!!

Η σχολική μας ζωή σ’ αυτό το τεύχος φαίνεται πλούσια και μορφωτική. Δείξτε ενδιαφέρον για όλα τα θέματα. Ζήστε τα κι εσείς, όπως τα ζήσαμε κι εμείς! Και φυσικά περιμένουμε να παίξετε, να διασκεδάσετε και να ακονίσετε το μυαλό σας με τις ακροστιχίδες και τα αινίγματά μας!

Καλή μελέτη! Καλή διασκέδαση!", αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

 

Εφημερίδα Μάρτιος- Απρίλιος by Μάρθα Τσανακτσίδου on Scribd