Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαριστεί για την παράσταση "Ρακαμέλες"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Ημαθίας συγχαίρει θερμά την θεατρική ομάδα του Συλλόγου που παρουσίασε την παράσταση με τίτλο «Ρακαμέλες» από 2 έως 5 Μαΐου 2017 στο Χώρο Τεχνών Βέροιας .

"Δόθηκαν 8 πρωινές παραστάσεις για τους μαθητές της περιοχής μας και μία βραδινή για το ευρύ κοινό. Παραστάσεις που συγκίνησαν και έδωσαν στους μικρούς μαθητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ποιοτική παράσταση, ενώ ήταν το έναυσμα να κινητοποιηθεί η ευαισθησία και η φαντασία των μαθητών .Η παράσταση κέρδισε επάξια το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των ενηλίκων.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τη συγγραφέα του θεατρικού κυρία Ιεροπούλου Εύα για την δωρεάν προσφορά του έργου της. Επίσης να συγχαρούμε τη σκηνοθέτη και οργανώτρια της παράστασης κυρία Μπάρκα Ιππολύτη, όπως και όλους τους εκπαιδευτικούς- ηθοποιούς της παράστασης για την υπέροχη ερμηνεία τους, αποτέλεσμα σκληρής και πολύμηνης προσπάθειας. Ευχαριστούμε ακόμη όσους συντέλεσαν στην δημιουργία της παράστασης και ιδιαιτέρως τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Διαμαντόπουλο Διονύσιο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Σοφιανίδη Γεώργιο.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους Διευθυντές των σχολείων και τις προϊσταμένες των νηπιαγωγείων καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για την επιλογή να παρακολουθήσουν την παράσταση, με αποτέλεσμα η συμμετοχή των σχολείων να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας .

Από την πλευρά του Δ.Σ μεριμνήσαμε για την έκδοση της άδειας για την υλοποίηση της παράστασης, επικοινωνήσαμε την διεξαγωγή της παράστασης στα σχολεία, οργανώσαμε το πρόγραμμα των σχολείων με τα οποία επικοινωνήσαμε πολλές φορές ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά και τέλος φροντίσαμε την διαδικασία των εισιτηρίων.

Τέλος να σας γνωρίσουμε ότι τα έξοδα της θεατρικής παράστασης όπως και το ενοίκιο του Χώρου Τεχνών Βέροιας καλύφθηκαν εξολοκλήρου από τα έσοδα της παράστασης και όχι από συνδρομές των μελών του Συλλόγου" αναφέρει η ανακοίνωση.