Καλοκαιρινό πάρτι σε ρυθμούς ισπανικούς και ιταλικούς διοργάνωσε το DIDACTICA (φωτογραφίες, βίντεο)

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών DIDACTICA διοργάνωσε ένα καλοκαιρινό πάρτι με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στον χώρο του φροντιστηρίου.

Όπως είναι γνωστό, ο σκοπός του DIDACTICA είναι να μεταφέρει την κουλτούρα και την νοοτροπία των γλωσσών που διδάσκονται σε αυτό, στους μαθητές του. Έτσι διοργανώθηκε μία όμορφη βραδιά σε ισπανικούς, ιταλικούς και λατινοαμερικάνικους ρυθμούς.

Ενήλικοι μαθητές και φίλοι της υπεύθυνης του Κέντρου Maria Sancho, διασκέδασαν ακούγοντας μουσική και δοκιμάζοντας φαγητά και ποτά, από την κουζίνα των παραπάνω χωρών. Το τραπέζι γέμισε με tortilla Española, tacos, guacamole, fajitas, Empanada, pizza και δροσερά ποτά, όπως sangría, Margarita , daiquiri, fragolino.

Παράλληλα, οι θαμώνες θαύμασαν χειροποίητα κοσμήματα και διακοσμητικά που επιμελήθηκαν ο Γιάννης Σεμερτσίδης και η Ευγενία Ιωαννίδου, γονείς μαθητών του Κέντρου, που επιμελήθηκαν τη διακόσμηση του χώρου, εκθέτοντας έργα που φιλοτέχνησαν στον ελεύθερο χρόνο τους. Επιπλέον στον ίδιο χώρο εκτέθηκαν πίνακες του Ramiro Sancho.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών DIDACTICA σας εύχεται ένα όμορφο καλοκαίρι!

{jlex}flickr:72157685637631206{/jlex}