Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΔΙΚΤΥΩΣΗ: Ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες για όλους

Η Δικτύωση αποτελεί πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο στο νομό μας.

Λειτουργεί από το 1996 και προσφέρει ανελλιπώς τα τελευταία 20 χρόνια ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες στους κατοίκους της πόλης μας και ευρύτερα του νομού μας.

Από τον Ιανουάριο του 2016 η Δικτύωση έχει αδειοδοτηθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και τον ΕΟΠΠΕΠ ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 με αριθμό άδειας 2000440 καθώς και ως Κέντρο Ξένων Γλωσσών με αριθμό άδειας 2307530.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της σχολής καταλαμβάνουν 2 ορόφους (ισόγειο και 1ο όροφο) και περιλαμβάνουν 2 αίθουσες Πληροφορικής, 1 εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, 1 αίθουσα Αισθητικών Εφαρμογών, γραμματεία, αίθουσα υποδοχής, βιβλιοθήκη, μπαράκι για τα διαλείμματα. Υπάρχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ καθώς και ειδικά διαμορφωμένη τουαλέτα ΑΜΕΑ.

dictiosi

Προσφέρονται εκπαιδευτικά προγράμματα στα παρακάτω αντικείμενα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Παραδοσιακά λειτουργούν οργανωμένα Παιδικά Τμήματα που εισάγουν τα παιδιά στο μαγικό κόσμο της πληροφορικής και της τεχνολογίας.
Επίσης λειτουργούν Τμήματα Ενηλίκων σε ετήσια και ταχύρρυθμα προγράμματα σε σύγχρονες τεχνολογίες όπως 3D Animation και Web Development και πλήθος άλλων προγραμμάτων όπως OFFICE, Photoshop, AutoCAD, Εμπορική Διαχείριση κ.α.

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

Για πρώτη φορά στο νομό μας ένα σύγχρονο εργαστήριο εκπαιδευτικής ρομποτικής έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά. Η πρώτη Ακαδημία Ρομποτικής είναι γεγονός με προγράμματα βασισμένα στο περίγραμμα σπουδών της LEGO EDUCATION και αξιοποιώντας το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πλαίσιο STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics). Για παιδιά από 6 έως 16 ετών.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η τέχνη της ομορφιάς διδάσκεται σε πλήρως εξοπλισμένο χώρο στις πιο περιζήτητες ειδικότητες. Μακιγιάζ, Ονυχοπλαστική, Μανικιούρ-Πετικιούρ, Αποτρίχωση, Extension και βλεφαρίδες, Αισθητικό τατουάζ-Microblanding. Η σχολή Αισθητικών Εφαρμογών λειτουργεί κάτω από το διακριτικό τίτλο «La Vita».

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Λειτουργούν παιδικά τμήματα καθώς και τμήματα ενηλίκων στην Αγγλική γλώσσα προετοιμάζοντας τους υποψηφίους για την απόκτηση πιστοποιητικού επιπέδου Β2 και C2

ΤΜΗΜΑ ΚΕΚ

Στο κέντρο μας λειτουργεί τμήμα ΚΕΚ που πραγματοποιεί Επιδοτούμενα προγράμματα-VOUCHER, καθώς επίσης μοριοδοτούμενα προγράμματα και προγράμματα ΛΑΕΚ.

Η ΔΙΚΤΥΩΣΗ αναφέρει:

“Η εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια δείχνουν οι πολίτες της πόλης μας σε εμάς, μας δίνουν δύναμη και όρεξη να εξελισσόμαστε, να παράγουμε νέες σύγχρονες ειδικότητες και να εξοπλίζουμε με γνώσεις και δεξιότητες τους αυριανούς επαγγελματίες.

Ήδη (και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη ανταμοιβή μας) πολλοί σπουδαστές μας είναι σήμερα καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο τους”.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προγράμματα της Δικτύωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Κέντρου www.dictiosi.gr.

Ωράριο λειτουργίας

Καθημερινά 10:00- 14:00 και 17:00-21:00
Σάββατο 10:00-14:00
Εδέσσης 21, Βέροια
2331022335