Η ομάδα TEDxVeria ευχαριστεί

Του Θεόδωρου Τσανάκα

Εκ μέρους της ομάδας TEDxVeria και έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο μας event πριν από ορισμένες ώρες, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους ομιλητές που μας τιμήσαν με την παρουσία τους, συμβάλλοντας ο καθένας από τη μεριά του στο να διεξαχθεί ένα τόσο ποιοτικό και ενδιαφέρον event.

Συγκεκριμένα και με αλφαβητική σειρά, θέλω να εκφράσω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους:

Δρ. Αλεξίου Θωμαή

Δρ. Βαφόπουλος Μιχάλης

Γρηγοριάδης Καλλίστρατος

Καραγιάννης Θωμάς

Πάτσα Μαριανίνα

Πητσιάβα Ολυμπία

Δρ. Ροδαφηνός Άγγελος

Σουροβίκη Δέσποινα

Δρ. Φαχαντίδης Νικόλαος

Στη συνέχεια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν σε αυτό μας το εγχείρημα σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Θέλω να ευχαριστήσω την οργανωτική ομάδα TEDxVeria και όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν με πολύ ζήλο και γνωρίζω πολύ καλά πως όλοι ακόμα κουβαλάνε μια γλυκιά κούραση αλλά ταυτόχρονα νιώθουν περήφανοι για το τι καταφέραμε όλοι μαζί ζώντας αυτήν την μοναδική εμπειρία. Θα ήθελα να κάνω μια ειδική αναφορά στη Μαρία Κοιμίσογλου, την Δέσποινα Φάκα και τον Αντώνη Χατζηδημητρίου που κατέθεσαν ψυχή και σώμα για να γίνει πραγματικότητα η πρώτη TEDxVeria.

Τέλος και πιο πολύ απ’ όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω εσένα, τον σύνεδρο, που επέλεξες να μας τιμήσεις με την παρουσία σου στηρίζοντας αυτό που στην αρχή μας φαινόταν κάτι υπερβολικά παράτολμο και οξύμωρο. Να μπει η πόλη της Βέροιας μετά τα γράμματα TEDx.

Εσένα προσωπικά σε ευχαριστώ γιατί τιμώντας μας με την παρουσία σου απέδειξες πως η Βέροια έχει θέση σε αυτήν την παγκόσμια κοινότητα.

Μάθαμε πολλά, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, η πρώτη TEDxVeria είναι γεγονός.

Ραντεβού του χρόνου.

www.tedxveria.com

www.facebook.com/tedxveria/

 
 

Powered by flickr embed.