Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας

eidiko alexandria giorti

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, γεμάτη από γονείς, συμπολίτες και φίλους του Ειδικού Σχολείου, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου οι μαθητές του Ειδικού δημοτικού Σχολείου- Νηπιαγωγείου παρουσίασαν τη μουσικοκινητική παράσταση « Ένα Διαφορετικό Δέντρο». Οι μαθητές με το απλόχερο χαμόγελό τους, τον αυθορμητισμό τους και με τη στήριξη των εκπαιδευτικών τους έδωσαν στους θεατές τη δυνατότητα να χαρούν, να προβληματιστούν και στο τέλος να τους χειροκροτήσουν ζωηρά.

Τα μηνύματα της Χριστουγεννιάτικης γιορτής ήταν απλά αλλά συμβολικά για τις μέρες μας. Ας αφήσουμε πίσω τη στεναχώρια και τη θλίψη και ας γεμίσουμε τις καρδιές μας με αισιοδοξία και θετική διάθεση μέσα από απλά- καθημερινά πράγματα και κυρίως από την αγάπη των οικείων μας προσώπων. Η γιορτή έκλεισε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους/τις μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας και την εμφάνιση του Αϊ- Βασίλη για το μοίρασμα των δώρων στα παιδιά.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Πατήρ Διονύσιος εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας κ Διαμαντόπουλος Διονύσης , η Σχολική Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής κ. Πηλείδου Κωνσταντίνα , ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμίας εκπαίδευσης κ. Κυτούδης Μόσχος , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Κοτσαμπασόπουλος Γεώργιος , ο κ. Στεφανάκης Κωνσταντίνος Πρόεδρος του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ , οι γονείς των μαθητών και πολλοί φίλοι του σχολείου. Τα χριστουγεννιάτικα δώρα και τα κεράσματα στο τέλος της γιορτής τα προσέφερε Σύλλογος Γονέων του Σχολείου.

Επίσης τη γιορτή παρακολούθησαν και εργαζόμενοι στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας όπου προσέφεραν στο Σύλλογο Γονέων του Σχολείου το ποσό των Διακοσίων Ευρώ  που συγκεντρώθηκαν από το φιλανθρωπικό παζάρι που έγινε στις 12/12/2014 .

"Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε νέες και όμορφες δημιουργίες στη νέα χρονιά που έρχεται. Επίσης ευχαριστούμε την οικογένεια του Πλατσά Μανώλη για την προσφορά στο Σύλλογο Γονέων το ποσό των Διακοσίων Πενήντα Ευρώ (250 Ε ) στη μνήμη της μητέρας και γιαγιάς και τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια , στους συγγενείς και φίλους της εκλιπόντος . Ευχαριστούμε το κ.Καραπατσάκη Νίκο για τη δωρεάν Βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης και την προσφορά σε DVD για τον κάθε μαθητή μας. Οι μαθητές- τριες, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του ειδικού δημοτικού σχολείου- νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας εύχονται σε όλους Καλές Γιορτές και ένα Δημιουργικότερο και Καλύτερο Νέο Έτος" αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.