Σαββατοκύριακο γνωριμίας στο "Σπίτι της γιαγιάς Μαρίκας"

Το "Σπίτι της γιαγιάς Μαρίκας" σας προσκαλεί στα τμήματα γνωριμίας με τα εργαστήρια ζωγραφικής, εικαστικών, κουκλοθεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά.

Σάββατο 28 Σεπτέμβρη και ώρα 11 το πρωί διαδραστική αφήγηση, με την Ιουλία Σαμανίδου και την Βασιλική Αρελάκη. Εκεί όπου ο "ραφτάκος των λέξεων" ζωντανεύει μέσα από το κουκλοθέατρο και το θεατρικό παιχνίδι. Μια δράση όπου τα παιδιά γίνονται οι πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Την Κυριακή 29 Σεπτέμβρη στις 11 το πρωί οι εικαστικοί Κατερίνα Αναστασίου και Παύλος Κακιρδάκης σας υποδέχονται στην δεύτερη μέρα των εργαστηρίων. " Ένα μικρό μαύρο σκυλάκι περιμένει να μας βοηθήσει να βρούμε όσα κρύβονται μέσα σε πίνακες ζωγράφων". Θα ψάξουμε, θα βρούμε, θα αυτοσχεδιάσουμε, θα εκφραστούμε και δουλεύοντας ολοι μαζί θα δημιουργήσουμε τα δικά μας ζωγραφικά έργα και κατασκευές".

Κάθε φορά με μια διαφορετική θεματική, επηρεασμένη από κινήματα Τέχνης, διάσημους Ζωγράφους, σημαντικές δημιουργίες, καλλιτεχνικές πρακτικές, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή, και θα γνωρίσουν τον κόσμο της Τέχνης.

Πληροφορίες για τα εργαστήρια στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6074057577
Τόπος διεξαγωγής δράσεων: Μάνου Κατράκη 11, Συνοικία Προμηθέας «Στο Σπίτι της Γιαγιάς Μαρίκας»