Εκπαιδευτική επίσκεψη στους Μύλους Καρανίκα

Την Παρασκευή 11/10/2019 το πρωί το ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στους αλευρόμυλους «Μύλοι Καρανίκα» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Οι ωφελούμενοι ξεναγήθηκαν από το φιλόξενο και πολύ βοηθητικό προσωπικό της εταιρίας στους χώρους του εργοστασίου. Αρχικά έγινε μια σύντομη ενημέρωση στο χημείο για τα σιτηρά, τους τρόπους άλεσης και τα τελικά προϊόντα παραγωγής. Έπειτα ακολούθησε επίσκεψη στο ισόγειο του εργοστασίου όπου γίνεται η διαδικασία συσκευασίας και τυποποίησης. Οι ωφελούμενοι ενθουσιάστηκαν με τα σύγχρονα μηχανήματα και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Τέλος δόθηκε πλούσιο κολατσιό σε όλους, τυρόπιτα, τσουρέκι και γαριδάκια καλαμποκιού, εδέσματα που παρασκευάζονται με αλεύρι σίτου και σιμιγδάλι καλαμποκιού (γαριδάκια) που παράγει και εμπορεύεται η εταιρία.

Με παράδοση πάνω από 100 χρόνια, φιλοσοφία της εταιρίας είναι η δημιουργία και η διατήρηση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες, τους προμηθευτές και το ανθρώπινο δυναμικό, στόχοι που συνεχίζει να τους υλοποιεί μέχρι σήμερα.