Παιδικοί Δήμου Νάουσας: Δράσεις υγιεινής διατροφής στο Ζερβοχώρι, στοματικής υγείας στον Κοπανό

Ο Παιδικός Σταθμός Α. Ζερβοχωρίου  διοργάνωσε την Τετάρτη  13 Νοεμβρίου 2019  ενημερωτική ομιλία από την Παιδίατρο κυρία Μαρία Αραμπατζή . Η κυρία Αραμπατζή  ενημέρωσε τους γονείς για θέματα υγιεινής, διατροφής και προστασίας των παιδιών από τις ιώσεις  και τις λοιμώξεις, που ταλαιπωρούν τους γονείς και τα νήπια κατά την διάρκεια του έτους.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και απορίες των γονέων και κηδεμόνων των νηπίων του Σταθμού στις οποίες απάντησε η Παιδίατρος και ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ τους. Ο Παιδικός Σταθμός Α. Ζερβοχωρίου ευχαριστεί θερμά την κυρία Αραμπατζή για την αφιλοκερδή και πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία.

paidikos kopanos0240 1

Μήνας στοματικής υγείας στον Κοπανό

Με αφορμή την καθιέρωση του Νοεμβρίου ως μήνα στοματικής υγείας, η οδοντίατρος κ.Κονκέζου Λουκία επισκέφτηκε τον παιδικό σταθμό Κοπανού,την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019. Ενημέρωσε παιδιά και γονείς, και έδωσε οδηγίες για την ορθή φροντίδα των δοντιών, τονίζοντας παράλληλα την σημασία της σωστής διατροφής .Στο τέλος απάντησε σε ερωτήσεις των γονέων. Ο παιδικός σταθμός Κοπανού ευχαριστεί την κ.Κονκέζου για την ευγενική της συμμετοχή.