Τμήματα αγγλικών για ενήλικες στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Καλογραία" Βέροιας

 

kalograia tseoy

Μάθε Αγγλικά γρήγορα, και προετοιμάσου για οποιαδήποτε πιστοποίηση ( LOWER, ADVANCED, PROFICIENCY, ESB, TOEIC, IELTS, GRE, GMAT, CITY&GUILDS, EDEXCEL, TIE… ) αποτελεσματικά και οικονομικά με εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις με την πρώτα φορά!!!

Τα προγράμματά σπουδών, στην αγγλική γλώσσα, του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία Βέροιας αναφέρονται, σε ενήλικες σπουδαστές, φοιτητές, εργαζομένους και επαγγελματίες που στοχεύουν στην άμεση απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων, επομένως, στην ταχεία εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας!!!

 

Το Σ. Καλογραία Βέροιας , με ειδίκευση στην απόκτηση Proficiency παρέχει ειδικά προγράμματα για την απόκτηση του πτυχίου σε 8 μήνες από επίπεδο B2(Lower) ή ακόμη λιγότερο αν ήδη έχετε κάνει μέρος της προετοιμασίας!

 

Επίσης, ανάλογα το επίπεδο των Αγγλικών του σπουδαστή, στο Σ. Καλογραία Βέροιας θα βρείτε ειδικά προγράμματα προετοιμασίας 3 ΜΗΝΩΝ για πιστοποίηση Lower, Proficiency κ.α. και με εγγυημένη επιτυχία με την πρώτη φορά!!!

 

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε μεταπτυχιακό άμεσα και χρειάζεστε κάποια συγκεκριμένη πιστοποίηση, την οποία σας ζητά το Πανεπιστήμιο;;; Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία Βέροιαςθα βρείτε ειδικά τμήματα προετοιμασίας 2 ΜΗΝΩΝ για απόκτηση πιστοποίησης IELTS, TOEFL, GMAT, GRE κ.α…

 

Η διδασκαλία των Αγγλικών γίνεται αποκλειστικά σε πολύ μικρά γκρουπ 2-5 ατόμων, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να συμμετέχει ενεργά και να διδάσκεται την Αγγλική γλώσσα υπό την μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων στην προνομιακή τιμή ενός γκρουπ ! ! !

 

Με την επιλογή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία στη Βέροια βρίσκεσαι στο περιβάλλον που σου ταιριάζει, σε ώρες που επιλέγεις εσύ και σε προγράμματα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις κάθε επιπέδου και κάθε στόχου!

 

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ"
ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41, ΒΕΡΟΙΑ
ΤΗΛ.: 2331077555
EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
http:// www.kalogrea.edu.gr