Ευχαριστήριο Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 6ου Δ.Σ. Νάουσας

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Με εξαιρετική επιτυχία γιορτάστηκε η αποκριά και φέτος στην αυλή του σχολείου μας την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015. Με παιχνίδι ,κέφι, χορό αλλά και φαγητό. Γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί που ξεχώρισαν με τις μοναδικές μεταμφιέσεις σε: Λύκο… Γκέισα… Μάγισσα… Μίκυ Μάους… Οβελίξ και Αστερίξ αλλά και την Πανελλήνια κίνηση νέων του CIOFF όπου ήταν και οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, έγιναν όλοι μια μοναδική παρέα.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και με την συνεργασία τους καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την όμορφη γιορτή. Τους ανθρώπους που «ψήθηκαν» για να ψήσουν τα πεντανόστιμα σουβλάκια. Τους εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους των δυο σχολείων, την κ.Λαφάρα Αναστασία Δ/ντρια του 6ου για την πολύτιμη βοήθειά της. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κ.Μέρκο Μπρούβαλη «ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΕΣΤΡΟΦΑ» για τα 400 ψωμάκια που μας προσέφερε και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Νάουσας, κ.Στέλλιο Δάγγα, που μας τίμησε με την παρουσία του.

Η κ.Λαφάρα και ο σύλλογος του σχολείου υποδέχτηκαν τις αντιπροσωπείες νέων του CIOFF από την Ιταλία, την Τουρκία, την Ωκεανία και την όμορφη Νάουσα της Πάρου. Τους ευχαρίστησαν για την πολύτιμη δράση τους στο σχολείο μας και τους χάρισαν ως ένδειξη εκτίμησης και πολιτιστικής αλληλεγγύης από έναν «πρόσωπο» κατασκευασμένο στο χέρι, ξεκινώντας από τον Ιταλό πρόεδρο του CIOFF νέων.

Η δράση του CIOFF περιελάμβανε παραδοσιακά παιχνίδια από τις περιοχές των εκπροσώπων. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε 6 ομάδες και με την βοήθεια των νέων και των δασκάλων, έπαιξαν δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον και ευχαριστήθηκαν πραγματικά. Τα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με τα παιδιά να απολαμβάνουν τις πεντανόστιμες λιχουδιές που είχαν ετοιμαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι.

Η γιορτή έκλεισε με τους ήχους του παραδοσιακού ζουρνά της Νάουσας με νταούλι και κλαρίνο.

Είμαστε όλοι υπερήφανοι για όσα καταφέραμε σε συνεργασία πάντα με τους υπέροχους δασκάλους μας και τους γονείς των παιδιών. Παίρνουμε δύναμη μέσα από την χαρά των παιδιών και την δική σας συμπαράσταση για να συνεχίζουμε κάθε φορά με καινούρια πράγματα και ιδέες. Καλή Σαρακοστή και του χρόνου ακόμα καλύτεροι!!!”