Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 10ου Δ.Σ. Νάουσας

6o-dim-naou-cioff4

Το ευχαριστήριο του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

“Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά τους γονείς για τα υπέροχα χειροποίητα εδέσματα  που προσέφεραν για να στηθεί ο μπουφές μας για τους καλεσμένους μας, τους  εκπαιδευτικούς , τους ίδιους  και για τα παιδιά μας. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν στο ψήσιμο, την Διευθύντρια,  το Διευθυντή  και την υποδιευθύντρια αλλά και  για την στήριξή τους.  Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ.Στέλιο Δάγγα , τον κ. Σταύρο Ζάχο και την κ. Σοφία Καλπαξίδου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Πανελλήνια Κίνηση Νέων του CIOFF.  Στους εκπρόσωπους των Νέων της Ελλάδας από τη Νάουσα της Πάρου, τα Γιαννιτσά και από τη Νάουσα Ημαθίας την κ. Ζωή Μαλάκη , την κ. Δέσποινα Οικονομίδου , την κ. Εμμανουέλα Παπαπέσιου και τον κ. Κώστα Ιωαννίδη. Ιδιαίτερα την παρουσία του Προέδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Νέων του CIOFF® κ. Antonio Mallozzi, της Υπεύθυνης Νέων του Τομέα Ασίας και Ωκεανίας κα. Beyza Gockan Goktas, την εκπροσώπο των Νέων του CIOFF® Τουρκίας κα. Dilara Kesgin και τον αντιπροέδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Νέων του CIOFF® κ. Νίκου Παπαπέσιου.

Επίσης τον κ. Νίκο Δραγουμάνο και τον Βασίλη Αλιάτση για την αφιλοκερδή προσφορά των παραδοσιακών ήχων μέσα από τον ζουρνά και το νταούλι. Καθώς και όλα τα Μ.Μ.Ε που κάλυψαν την γιορτή μας.

Θα θέλαμε αν και καθυστερημένα να ευχαριστήσουμε θερμά τα καταστήματα αλλά και τους ιδιώτες της Νάουσας που παρά την κρίση μας προσέφεραν  δώρα για το απογευματινό μας.

Ευελπιστούμε στην μελλοντική συμπαράσταση όλων σας  για να πραγματοποιήσουμε πολλές ακόμα εκδηλώσεις  και όχι μόνο  γιατί τα χαμόγελα που εισπράξαμε από τα παιδιά μας , μας δυνάμωσαν για ακόμα περισσότερες  δημιουργίες.”