Σε δεύτερη εγχείρηση υποβλήθηκε η άτυχη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια της Ημαθίας η οποία, ενώ βρισκόταν σε εξαήμερη εκδρομή με το σχολείο της στη Ρώμη, έπεσε από τον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι και σήμερα συνθήκες.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αλεξάνδρειας η κοπέλα υποβλήθηκε σήμερα και σε δεύτερη εγχείρηση. "Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη δεν έχουμε κάτι θετικό", ανέφερε χαρακτηριστικά η Αναστασία Μαυρίδου, διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ημαθίας.

Τα ιταλικά μέσα αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τα αίτια της πτώσης της κοπέλας. Η RAI Uno πήρε συνεντεύξεις από εργαζόμενους του ξενοδοχείου, οι οποίοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η μαθήτρια να είχε πιει, ωστόσο το ενδεχόμενο αυτό το διαψεύδει ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Ημαθίας, Παναγιώτης Γκιρίνης:"από όλα τα παιδιά βγήκε το μήνυμα ότι δεν υπήρχε κατάσταση μέθης δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ", είπε χαρακτηριστικά.

Την Παρασκευή οι συμμαθητές της κοπέλας που τις επόμενες ημέρες θα βρίσκονται υπό ψυχολογική υποστήριξη δεν πήγαν στο σχολείο.